اردشیر رشیدی در گفت و گو با ایسنا، بااشاره به قدمت این کارخانه، اظهارکرد: در دوره پهلوی اول، برای اولین بار ساختمان برق این شهرستان با دو ژانراتور مولد برق از طریق سهام و شرکت تعاونی احداث میشود.
وی با بیان اینکه این سرآغاز تولید برق در هرسین بوده، افزود: این کارخانه و دو ژانرتور مولد برق آن در سال 1398 در فهرست آثار ملی کشور قرار گرفتند تا حفظ شوند.
رئیس میراث فرهنگی هرسین تصریح کرد: متاسفانه طی سنوات گذشته سرقتهایی از این ساختمان صورت گرفته و برای همین به دنبال راهی برای حفظ آن بودیم.
وی اضافه کرد: در این راستا از چندسال پیش طرحی برای تبدیل آن به موزه برق ارائه شد، اما به نتیجه نرسید، تا اینکه امسال با بازدید مدیرکل سابق میراث فرهنگی استان پیگیریهایی جهت اجرایی شدن این مسئله در دستور کار قرار گرفت.
رشیدی با بیان اینکه با تخصیص اعتبارات برای سال 1402 این موزه راه اندازی میشود، اعلام کرد: با اجرای پروژههای مناسب سازی فضای محیطی، جذابیت هایی را برای جذب گردشگران در آن ایجاد خواهیم کرد.
وی خاطرنشان کرد: اولین اثر صنعتی ثبت ملی شده استان کرمانشاه با تبدیل به موزه میتواند زمینه اشتغالزایی، جذب گردشگر و درآمدزایی را برای شهرستان به همراه داشته باشد.
رئیس میراث فرهنگی هرسین با بیان اینکه این شهرستان در حال حاضر فاقد موزه است، عنوان کرد: راه اندازی موزه گلیم در هرسین به عنوان شهر ملی گلیم ایران هم در دستور کار است.
انتهای پیام