ایوب مددی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به وضعیت آهوان منطقه حفاظت شده دیمه اظهار کرد: مساحت منطقه حفاظت شده دیمه حدود ۱۱ هزار هکتار است که به منظور احیای نسل آهو و رهاسازی آن در این منطقه از سالهای گذشته سایت محصور تکثیر آهو با انتقال چند راس آهو از بوشهر به این منطقه راهاندازی شد و هر سال تعدادی از آهوانی که در این منطقه زاد و ولد میشوند، رهاسازی میشوند.
وی افزود: در حال حاضر در سایت محصور تکثیر آهوی دیمه حدود ۸۰ تا ۹۰ راس آهو وجود دارد. در سالهای اخیر تعداد آهوان رهاسازی شده در این منطقه به ۵۰ راس هم رسیده و بر اساس گزارشهای محیطبانان در گشت و پایشها، گلههای آهوان مشاهده شده است.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست رامهرمز گفت: در سال ۸۹ غزال عربی "اوریکس" نیز در قالب همکاری ایران و قطر برای مبادله گونه های جانوری در مقابل دو راس آهوی ایرانی از قطر به ایران تحویل داد شد و در سایت تکثیر منطقه حفاظت شده دیمه رهاسازی شدند اما پس از آن این گونه به دزفول انتقال یافت.
مددی با تاکید بر لزوم آگاهسازی مردم برای پیشگیری از آسیب رساندن به حیوانات بیان کرد: در زمینه رفتار با چهارپایان به ویژه آهو نیازمند فرهنگسازی هستیم تا مردم بدانند زباله باقی مانده در طبیعت ممکن است موجب مسمومیت یا حتی تلف شدن حیوان شود.
وی با اشاره به وضعیت پایش و مراقبت از آهوان این منطقه تصریح کرد: هفت محیطبان این منطقه به صورت مستمر و شبانهروزی پایش را انجام میدهند تا از شکار و صید آهوان جلوگیری کنند؛ خوشبختانه این منطقه برای شکارچیان ناامن است.
انتهای پیام