سید محمد حسینی، امروز یکشنبه ۲۳ بهمن در جلسه دیدار با استاندار، اظهار کرد: ما همه مکلفیم با اقدام به موقع جوابگوی این همدلی و همراهی باشیم.
به گزارش ایسنا، وی با اشاره به حضور پرشور مردم خراسان جنوبی در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن، تصریح کرد: این وفاداری، صمیمیت و صفای مردم خراسان جنوبی را به دولت هم منتقل خواهم کرد.
معاون رئیس جمهور با اشاره به موارد مطرح شده در این دیدار گفت: ارتقاء سطح سواد رسانهای مدیران، وزرا، نمایندگان مورد تأکید است.
حسینی با تأکید بر اهمیت روایت اول، یادآور شد: این که خود ما نسبت به انتشار اخبار به موقع و بدون وقفه اقدام کنیم، فرصت سوء استفاده را از دیگران میگیریم؛ در جنگ رسانهای تمام عیار دشمن، بزرگنمایی اتفاقات را داریم که با روایت اول و انتشار به موقع اخبار، موفق نخواهد بود.
به گفته وی؛ بنا به فرمایش آیت الله رئیسی، همه ما به مشورت نیاز داریم و لازم است در انجام کارهامان از تجربیات دیگران استفاده کنیم.
معاون رئیس جمهور بر ضرورت لحاظ شدن پیوست رسانهای برای همه برنامههای عمرانی و فرهنگی دستگاهها تأکید کرد.
حسینی با اشاره به فضای رسانهای موجود، گفت: باید از ظرفیت فضای مجازی برای انتقال اطلاعات حداکثر استفاده را ببریم.
وی، استفاده از ظرفیت هنرمندان را نیز در این زمینه مؤثر خواند و اظهار کرد: با بهره برداری از ظرفیت هنر به خوبی میتوانیم نسبت به انعکاس دستاوردهای نظام و دولت اقدام کنیم.
معاون رئیس جمهور با قابل تحسین خواندن اقدامات استان در جذب سرمایه گذار، گفت: تسهیل شرایط و ایجاد جاذبه بهترین راهکار برای ترغیب سرمایه گذاران است.
حسینی با اشاره به حضور حداکثری مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن، اظهار کرد: به طور ویژه پیگیر مسائل استان خراسان جنوبی خواهم بود.
اهتمام دولت و مجلس در ویژه دیدن استانهای کم برخوردار در توزیع اعتبارات
جواد قناعت، استاندار خراسان جنوبی نیز بر اهتمام دولت و مجلس شورای اسلامی در ویژه دیدن استانهای کم برخوردار در بحث توزیع اعتبارات تأکید کرد.
وی خاطرنشان کرد: استانهای تازه تأسیس و کم برخوردار باید در توزیع اعتبارات ویژه تر دیده شوند تا بتوانند کاستی های موجود را کاهش دهند.
قناعت با بیان اینکه این اصل در بحث تدوین قوانین نیز باید مدنظر مجلس باشد، متذکر شد: دیده شدن همه استانها در یک حد و اندازه در قوانین مصوب مجلس، برای مناطق کمتر برخوردار مناسب نیست؛ استانهای برخوردار و کمتر توسعه یافته نباید با هم مقایسه شوند.
استاندار به توفیقات استان با وجود ضعف موجود در زیرساخت ها اشاره کرد و گفت: خراسان جنوبی در سال ۸۳ شکل گرفته و استانی تازه تأسیس است و با وجود گستردگی زیاد و پهناوری، از ضعف در زیرساختها رنج میبرد.
قناعت ادامه داد: بنا به قانون، ادارات و دستگاههای اجرایی از ساخت و احداث ساختمان جدید منع شدهاند و این موضوع برای استانهای نوپا مشکل ساز است.
وی یادآور شد: باستناد این قانون، ادارات و دستگاهها در اغلب بخشها و شهرها از داشتن ساختمان محروم ماندهاند چرا که وزارتخانهها و سازمانها امکان احداث بنا را ندارند؛ این نمونهای از قوانینی است که باید در دولت و مجلس اصلاح شود.
استاندار با اشاره به اقدامات گستردهای که در استان دنبال شده، گفت: خراسان جنوبی در ۶ ماهه اول سال ۱۴۰۱ رتبه نهم جذب سرمایه گذاری خارجی را کسب کرده است.
قناعت بیان کرد: این رتبه در مقایسه شرایط خراسان جنوبی با دیگر استان ها خوب است اما برای ما رضایت بخش نیست و باید با تأمین زیرساخت ها و ترغیب سرمایه گذاران از طریق برخی مشوقها باز هم ارتقاء یابد.
وی از تعامل مجلس و دولت در استان گفت و اظهار کرد: در عین تفکیک قوا و عدم مداخله در امورات مربوط به هر حوزه، تعاملات سازنده ای شکلگرفته که بر تسریع در روند پیگیری امورات استان تأثیر بسزایی دارد.
استاندار بیان کرد: تعامل و هم افزایی بین مدیران دستگاههای اجرایی نیز در مسایلی مثل مدیریت افت دمای هوا و فشار گاز، نتایج مطلوبی به همراه داشته است.
قناعت با تأکید بر اینکه به برکت نظام جمهوری اسلامی اغلب روستاهای زیر ۲۰ خانوار استان از گاز شهری برخوردارند، گفت: درخواست اتصال استان به شبکه سیستان و بلوچستان از طریق سه راهی دشتک- زابل در اردیبهشت ماه امسال به وزارت نفت ارائه و در این بحران سرما نیز به طور ویژه پیگیری شد.
به گفته وی؛ با اتصال استان به سیستان و بلوچستان، تأمین گاز استان از دو منطقه صورت می گیرد و احتمال افت فشار و قطعی گاز را کاهش میدهد.
استاندار در بخش دیگری از سخنانش به ویژگیهای مردم این استان پرداخت و گفت: مردم خراسان جنوبی، نجیب، متدین و همراه نظام هستند و طی این سال ها به جهت نجابت مردم منطقه، مطالبه گری از مرکز کم بوده، لذا به این استان باید بیش از هر دورانی توجه شود.
معاون پارلمانی رئیس جمهور به منظور شرکت در مراسم ۲۲ بهمن به خراسان جنوبی سفر کرد.
انتهای پیام