توکل سلیمانی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به تجهیز جایگاه پسماند خرمدره، اظهار کرد: از آنجاییکه از ۲۰ سال پیش تاکنون وعده تجمیع جایگاههای پسماند سه شهرستان ابهر و خرمدره و سلطانیه را دادهاند اما تاکنون عملی نشده است ناگزیر حسب قانون و مصوبات کارگروه مدیریت پسماند شهرداری خرمدره موظف به مدیریت لوکال انواع پسماندها شد.
وی با بیان اینکه بهترین روش شناخته شده در دنیا مدیریت اصولی زباله لوکال کردن و کاهش ترابری است، اضافه کرد: در خرمدره توانستیم با ایجاد ترانشه و فنسکشی و دفن روزانه و تفکیک در مقصد، جلوگیری از سرقت زباله، ممانعت از خودسوزی پسماند و ایجاد سلول ویژه پسماندهای عفونی تا حدودی در این زمینه موفق عمل کنیم.
این مسئول یادآور شد: ساماندهی پسماندهای شهری و جلوگیری از انتشار آلودگی در محیطهای طبیعی و انسانی از جمله موضوعاتی است که مورد توجه اداره محیطزیست قرار دارد.
رئیس اداره حفاظت محیطزیست خرمدره با اشاره به اینکه برای جمعآوری و امحای پسماندها باید از روشهای کمخطرتر و پاک استفاده کرد، گفت: بر همین اساس جایگاه زباله خرمدره با بیش از یک میلیارد تومان هزینهکرد در دهه فجر امسال به بهرهبرداری رسید.
سلیمانی با بیان اینکه از جمله عمدهترین مشکلاتی که باعث میشود تا محیطزیست با دفن زبالهها آلوده شود، شیرابه ناشی از زبالهها و گازهای آنها است، عنوان کرد: این شیرابهها صدمات زیادی به محیطزیست وارد میکنند.
انتهای پیام