به گزارش ایسنا، مریم کاظمیپور در حاشیه فینال لیگ برتر والیبال زنان در جمع خبرنگاران بیان کرد: لیگهای پویایی را در والیبال شاهد هستیم و ثمره این لیگهای پویا در سطوح مختلف تیمهای ملی قابل مشاهده است. امیدوارم نظمی که بر این لیگها غالب است، ادامهدار باشد و تیمهای ملی ما به واسطه فعالبودن لیگها بتوانند بیش از پیش بدرخشند. به عوامل اجرایی و مدیرانی که برای برگزاری هر چه بهتر لیگها دغدغه دارند، خسته نباشید میگویم. لیگها زمینه برای پرورش و شناسایی استعدادها و ورود آنها به تیم ملی هستند و امیدوارم کمک بزرگی به بخش قهرمانی زنان باشد.
کاظمیپور در پاسخ به این پرسش که قرار است ۳۰ درصد زنان وارد طبقه دوم استادیوم آزادی شوند و این در شرایطی است که وضعیت طبقه دوم خوب نیست و چگونه قرار است امنیت زنان تامین شود، گفت: دقیقا این مورد برای طبقه اول است. در اولین و دومین بازی که در لیگ برتر برگزار شد، خودم حضور داشتم و مسائلی از نظر عمرانی مطرح بود و با مدیر مجموعه ورزشی آزادی هم در میان گذاشتم. برای بازی سوم و چهارم لیگ، بانوان در طبقات دوم حاضر شدند. درصدد هستیم جایگاهی درخور بانوان در نظر بگیریم که هم کرامت آنها حفظ شود و هم دسترسی لازم را به تونلهای خروجی داشته باشند تا با حداقل زحمت، رفتوآمد داشته باشند. در آینده نه چندان دور یک جایگاه ویژه و مناسب با چارچوبهای فرهنگی در نظر گرفته میشود تا بانوان در کمال آرامش بتوانند از بازیها لذت ببرند.
او در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه چند سال است بحث ایجاد جایگاه ویژه مطرح میشود و چه زمانی قرار است این اتفاق بیفتد تا بانوان از طبقه اول هم استفاده کنند، تاکید کرد: اتفاقا این مورد برای بانوان دارد اتفاق میافتد. هشت زون فعال را برای بانوان در بازیهای تیم ملی و چهار تیم باشگاهی در نظر گرفتهایم. زونهایی که الزامات رفاهی و دسترسی به مسیرهای خودرویی در آنها فراهم باشد. برخی بانوان با فرزندان خود به استادیوم میآیند و امکانات مجموعه باید به نحوی پیشبینی شود که هیچ مشکلی برای خانمها و مادرها ایجاد نشود. این مسئله برای ما به ویژه مقام عالی وزارت خیلی اهمیت داشته است. در چهار بازی که بانوان ما حضور داشتند، مقام عالی وزارت و معاونانش جهت بررسی شرایط و چارچوبهای فرهنگی که ملاحظه اصلی ماست، به استادیوم رفتند.
کاظمیپور در مورد حضور بانوان در استادیوم شهرستانها نیز گفت: در چند سفر استانی که داشتم به استادیومهای محل برگزاری بازیها رفتم و ملاحظاتی که برای ورود، خروج و استقرار بانوان لازم بود، مورد بررسی قرار گرفت. این قصه (حضور بانوان در ورزشگاهها) رویدادهای اول خود را تجربه میکند و فعلا مجموعه ورزشی آزادی مورد استفاده قرار میگیرد تا استادیومهای دیگر ما هم این چارچوبها و شرایط لازم برای حضور بانوان را فراهم کنند و به استانداردهایی که مد نظر ما است، نائل شوند.
معاون بانوان وزارت ورزش و جوانان در پاسخ به این پرسش که در مسابقه پرسپولیس و هوادار چند نفر از بانوان به عنوان تماشاگر قرار است در استادیوم حاضر شوند، تصریح کرد: من درگیر حضور در مراسمهای مختلف دهه فجر و نوروزگاه بودم و از این رو از فضای تصمیمگیریها دور هستم از مراجع تصمیمگیری اطلاعات لازم را کسب کنم و مردم را در جریان خواهم گذاشت.
انتهای پیام