مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران در این آئین فرهنگی با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی زمینه ساز ظهور حضرت ولیعصر(عج) است، گفت: امام راحل بنای فرهنگی انقلاب را در کشور ایجاد و مقام معظم رهبری به صدور انقلاب اسلامی در جهان پرداخت.
حسین جوادی شعر را نوعی سلاح فرهنگی دانست و افزود: انقلاب ما از ابتدا با تولید شعر، شعار و شعور جریان فرهنگی را ایجاد کرد که در دوران دفاع مقدس هم با همین ادبیات به پیروزی رسیدیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با تاکید براینکه جریان سازی فرهنگی موجب اقدامات اثرگذار در جامعه میشود، تصریح کرد: در بطن شعر جریانی وجود دارد که به تولید فکر، آدم و اثر ماندگار میرسد.
این مسئول تداوم انقلاب اسلامی را در شعر و شعار دانست و افزود: اگر سرودههای حماسی نبود دفاع مقدس و مدافعان حرم شکل نمیگرفت. جای دارد برای حفظ انقلاب در این زمینه بیشتر کار شود.
جوادی به تاثیر اشعار آئینی در ماندگاری حماسه عاشورا اشاره کرد و گفت: مگر میشود تاثیر شعر محتشم کاشانی را در ماه محرم نادیده بگیریم.
وی بررسی شعر در انقلابهای متعدد را مورد تاکید قرار داد و یادآور شد: باید در رابطه با شعر کارهای بنیادی انجام شود. زیرا خاصیت این کار فرهنگی در زمان و مکان محصور نمیشود.
دبیر شورای سیاست گذاری نخستین کنگره ملی شعر کبوتران ناگهانی نیز گفت: مشارکت ۱۱٠شاعر با ارسال ۳۲٠ اثر در گام نخست برای انجام کار فرهنگی امیدوار کننده است. مقرر شد هر سال با نام یکی از شهدای مدافع حرم این کنگره شعر برگزار شود.
مبین اکبرنژاد توجه به ارزشهای اعتقادی و دینی را نیازمند حمایت همه جانبه دانست و افزود: داوری نخستین کنگره شعر بسیار دقیق بوده که آثار در دو بخش فارسی و تبری مورد قضاوت داوران قرار گرفت.
انتهای پیام