به گزارش ایسنا، حامد علامتی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برای نخستین بار فیلم پویانمایی بلندی را تولید کرده که اثر فاخری است اظهار کرد: این پویانمایی محصول کانون است و مخاطبانش کودکان هستند؛ هرچند جذابیتش بزرگسالان را نیز پای تماشا می نشاند.
وی افزود: در کانون به دنبال آن هستیم که با فعالیت ها و تولیدات فرهنگی، بذر ایمان در دل بچهها بکاریم که یکی از مصادیقش همین پویانمایی است. استفاده از روایات و مبانی دینی در این کار سینمایی کاملا مشهود و استنادش منابع روایی ماست.
مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با بیان اینکه پویانمایی «بچه زرنگ» نگاه خوبی به مسئله هویت ملی دارد و اقوام و گویشهای مختلف را به نمایش گذاشته و به آن احترام می گذارد اظهار کرد: همچنین به یکی از نمادهای ایرانی در حوزه محیط زیستی یعنی یوز ایرانی پرداخته شده و نگاه خوبی به محیط زیست دارد.
علامتی ادامه داد: پویانمایی تولید کانون پرورش فکری، رویکرد آموزشی و پرورشی و نگاهی به هویت ملی، ایرانی و اسلامی دارد. باید برای بچه ها غیرمستقیم حرف بزنیم. یک تیم ۲۵۰ نفره از جوانان متعهد و متخصص به سرپرستی حامد جعفری تولید این کار را برعهده گرفتند که به جشنواره فیلم فجر هم راه یافته و امیدواریم جزو برگزیدگان باشد.
وی با بیان اینکه یک کار سینمایی رئال هم در جشنواره با عنوان «در آغوش درخت» داریم که مخاطبش بزرگسالان هستند اما قهرمان آن کودکان هستند گفت: اولین همکاری مشترک کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و حوزه هنری است. این کار به تحکیم خانواده می پردازد و به آسیب اجتماعی طلاق نگاه مستقیم دارد و این پیام را منتقل می کند که مهمترین عنصری که در طلاق آسیب میبیند فرزند است.
مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با اشاره به اینکه نگاه ما این است که امروز هنر مخصوصا سینما و به ویژه پویانمایی در حفظ هویت دینی و ملی ما برای آینده سازان موثر است گفت: هنر به خودی خود هدف نیست و ابزار است و حتی در انتقال فرهنگ میتواند ابزار خوبی باشد و هست.
علامتی افزود: به همین خاطر است که معتقدیم «در آغوش درخت» ولو از طلاق در یک خانواده هم جلوگیری کند ما به هدفمان رسیده ایم. همچنین اگر با پویانمایی «بچه زرنگ» بذر ایمان را در دل حتی یک کودک هم بکاریم برنده شدهایم.
وی اضافه کرد: برنامه ریزی ما این است که سال آینده در قالب طرح کانون مدرسه این فیلمها را در مدارس و یا سینماها برای بچهها نمایش دهیم.
به گزارش ایسنا، محمدرضا کریمیصارمی، معاون تولید کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نیز با بیان اینکه این کار بدون دخالت افراد غیرایرانی ساخته شده و یک دستاورد خوب برای هنرمندان ایرانی به شمار می رود گفت: پویانمایی بچه زرنگ یک افتخار ملی است و به عرصه اقتصاد انیمیشن نیز ورود کردهایم و انیمیشن به عنوان یکی از فعالیت های ۶۰ گانه کانون در قالب این فیلم به ثمر نشسته است. فیلم در آغوش درخت اثر یک جوان کار اولی و اتفاقی مبارک است.
وی ادامه داد: خانوادهها وقتی این فیلم را در سینما میبینند به فکر فرو می روند، دلشان می خواهد چراغ روشن نشود و اندکی فکر کنند. در آغوش درخت ملودرام اجتماعی جدید در ژانر کانون است. این سینما، سینمایی برای کودک است و سینمای کانون وارد یک جریان جدید تحت عنوان سینمای مخاطب پسند شده است.
کریمی افزود: آخرین کار ما «سمپاش» است که ۱۰۸ جایزه جهانی گرفته، اما در کار جدید به رسالت تصویر در حوزه تعلیم و تربیت پرداخته ایم.
ما الزاما به دنبال کسب سود نیستیم بلکه میخواهیم رسالت خود را به بهترین شکل ایفا کنیم، هرچند زیان ده هم نبودهایم.
انتهای پیام