محمد احمدی در گفتگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به اینکه اوایل پیروزی انقلاب اسلامی، بسیاری از روستاها در حوزه ارتباطات با مشکل مواجه بودند، اظهار کرد: اما امروز 97 درصد روستاهای استان گلستان به سرویس صوت و اینترنت دسترسی دارند.
وی با بیان اینکه استان گلستان از لحاظ برخورداری از جمعیت روستایی رتبه دوم کشور را به خود اختصاص داده است، افزود: گلستان از لحاظ دسترسی روستاهای استان به سرویس صوت و اینترنت رتبه پنجم کشور را به خود اختصاص داده است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات گلستان با تاکید بر اینکه در شرایط فعلی فناوری و شبکههای اجتماعی به بخش اصلی فعالیتهای مردم تبدیل شده است، خاطرنشان کرد: امروزه بدون بهرهگیری از این فناوریها بسیاری از کارها مختل میشود لذا در عصر تحول دیجیتال با استفاده از این ابزارها میتوان پیشرفت بیشتری ایجاد کرد.
احمدی با تأکید بر اینکه خوشبختانه امروز به برکت انقلاب اسلامی همه شهرهای استان به اینترنت پرسرعت دسترسی دارند، ادمه داد: آخرین تکنولوژی در حوزه اینترنت فیبررسانی به منازل و کسب و کارها است که خوشبختانه با تمهیدات اندیشیده شده و همکاری شکل گرفته در سطح استان، جزو دومین استان کشور از لحاظ اجرای پروژه فیبر نوری هستیم.
وی با بیان اینکه گلستان در پروژه رساندن فیبر نوری به منازل و کسب و کارها از لحاظ سطح کار، کیفیت و سرعت کار کمنظیر است، تصریح کرد: ممکن است ایجاد فیبر نوری و حفاریها سختیهایی به مردم تحمیل کند که از آنها درخواست میکنیم صبوری کنند، در بستر فیبر نوری محدودیت سرعت، کیفیت پایین، قطعی و وصلی اینترنت نخواهیم داشت.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات گلستان تأکید کرد: فعالیت بسیاری از کسب و کارها با کوچکترین اختلال اینترنتی مختل میشود لذا یکی از توقعات مردم و کسب و کارها این است که زیرساخت و بستر امن اینترنتی داشته باشند.
احمدی با اشاره به اینکه با اتمام پروژه فیبر نوری در گلستان بستر اینترنت پرسرعت و پایدار در سطح استان گلستان فراهم میشود، یادآور شد: توسعه فیبر نوری در منازل به 35 شهر استان گلستان میرود و تمام شهرهای استان را پوشش میدهد.
وی اضافه کرد: بر اساس پیشبینی انجامشده در 6 ماهه دوم سال آینده سرویس توسعه فیبر نوری در سراسر استان گلستان به بهرهبرداری میرسد.
انتهای پیام