سید جلال امینی امروز ۱۹ بهمنماه در جلسه شورای اداری کاشمر با گرامیداشت روز حفاظت اطلاعات در سپاه افزود: پروژه نفوذ در طول دوران تاریخ بشریت وجود داشته و مربوط به دولت خاصی نیست.
وی عنوان کرد: بسیاری در قالب نفوذ جریانی و یا موردی تلاش داشتند به نظام ضربه بزنند اما از کشتی انقلاب ساقط شدند و این برای برخی مقامات کشور که در گذشته مسئولیتهایی هم در کشور داشتند باید عبرتآموز باشد.
این کارشناس مسائل سیاسی خاطرنشان کرد: نظام انقلاب اسلامی در ۶ مرحله حساس پالایش، گردگیری و غبارروبی شده است، ابتدا جریان ملیگراها که با نظام قهر کردند، دوم جریان بنی صدر و منافقین، سپس جریان شریعتمداری و صادق قطبزاده، مرحله چهارم باند مهدی هاشمی و برکناری منتظری، مرحله پنجم خروج سکولارها از حاکمیت و مرحله آخر نیز فتنه ۸۸ بود.
وی با اشاره به اینکه ۱۳ سال از فتنه آن سال میگذرد اما هنوز ریشهکن نشده و باید هوشیار بود، تصریح کرد: برخی مدعیان ولایتمداری چالشهایی را در عملکردشان میبینیم، در صورتی که باید تمام شئون زندگی، رفتار فردی، خانوادگی، اجتماعی، اداری و سازمانی را با موضع ولایت تنظیم کنیم ولی این گونه نیست.
امینی افزود: برخی خواص جایی که بر اساس منافعشان باشد شعار اطاعت از ولایت سر میدهند اما آنجایی که با ذائقهشان یکی نبوده میگویند اشتباه کردهاند.
وی بیان کرد: اگر جایی از صحبتهای رهبر انقلاب را متوجه نمیشویم باید دلیلش را پیدا کرد نه اینکه موضع ولایت را به چالش بکشیم.
این تحلیلگر مسائل سیاسی با اشاره به اینکه نفوذ مربوط به دولت خاصی نیست و همه ما باید مراقبت کنیم، عنوان کرد: در حال حاضر مهمترین اولویت دشمنان جنگ ادراکی و شناختی است.
وی بیان کرد: طی ۷ سال گذشته سرویسهای جاسوسی ۴۷ کشور جهان با یکدیگر هماهنگ شدند که نظام اسلامی در هفت مسئله و توافق تحمیلی از جمله موضوعات هستهای، محور مقاومت و سپاه قدس، موشکی و سلاحهای راهبردی، حقوق بشر، به رسمیت شناختن اسرائیل، پذیرفتن حوزه نفوذ عربستان در منطقه و عادیسازی رابطه با آمریکا تسلیم خواستههای دشمنان شود.
امینی اظهار کرد: دشمنان طی یک سال اخیر تلاش کردند به جای اینکه جوانان دنبال تحقیق، تدبر و مطالعه و ... بروند در فضای مجازی برایش ایجاد شبهه کرده تا آن را در جامعه منتشر کنند.
وی با اشاره به اینکه از ابتدای انقلاب دشمن در تلاش برای قطع ارتباط عاطفی و عقلانی امت با ولایت بوده است، تصریح کرد: دشمن از طریق جنگ شناختی، ایجاد اغتشاش و سوریه سازی و پروژه کشته سازی به دنبال رسیدن به اهدافش بوده است.
این کارشناس مسائل سیاسی گفت: شاید به ظاهر اغتشاشگران از کف خیابانها جمع شده باشند اما جبهه انقلاب باید بیش از این وقت بگذارد، خبرها و کم کاریهایی همچنان به گوش میرسد.
وی اظهار کرد: در اغتشاشات اخیر حدود ۵۰۰ هزار نفر کمتر از یک درصد جمعیت کشور حضور داشتند، اما چون تبلیغات رسانهای وسیع بود برداشت میشد که تمام کشور به خیابانها آمدهاند.
امینی با بیان اینکه بیش از ۸۰ درصد بازداشتیهای اخیر فاقد هرگونه سابقه سوء کیفری بودند، این را یک زنگ خطر دانست و افزود: این نشان میدهد که دشمن نسل جدیدی از اراذل و اوباش را میخواست به نظام تحمیل کند.
وی اذعان کرد: تاکنون بیش از ۹۸ درصد بازداشتیها آزاد شدهاند که به لحاظ تحصیلات ۲ درصد مدرک دکترا، ۱۷ درصد دانشجو، ۳۲ درصد دیپلم و فوق دیپلم، ۴۸ درصد زیر دیپلم و یک درصد نیز که بین سایر تقسیم میشود داشتند، از نظر سنی نیز ۳۸ درصد زیر ۱۸ سال و ۵۰ درصد بین ۱۸ تا ۳۵ سال داشتند.
انتهای پیام