اسدالله عباسی امروز، ۱۹ بهمن ماه در آیین افتتاح پروژههای آب و فاضلاب گیلان در شهرستان لنگرود با اشاره به اقدامات انجام شده در عمران و آبادانی شهرها و روستاها بعد از پیروزی انقلاب اسلامی اظهار کرد: آن زمان در روستاهای استان آب شرب سالم نداشتیم اما بعد از انقلاب جهاد سازندگی آبرسانی و تامین آب شرب بهداشتی روستاها را در دستور قرار داد و اکنون به دلیل زمان بر شدن باید همه شبکهها تغییر و نوسازی شود.
وی با بیان اینکه سال گذشته حدود ۱۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای این منظور برنامه ریزی شده، اضافه کرد: قرارگاه سازندگی و قرارگاه خاتم الانبیاء(ص) اجرای طرح را تقبل کردند؛ اگرچه اعتبار را دولت می دهد اما ما از ظرفیتهای لجستیکی این مجموعه ها برای تسریع در کار استفاده میکنیم.
عباسی با اشاره به اینکه پروژه های فاضلاب شهرها نیز در بسیاری از مناطق در دست اجراست، عنوان کرد: از محل منابع حاصل از تهاتر نفت به مبلغ بیش از ۲۲ هزار میلیارد تومان برای اجرای پروژه های فاضلاب استان در نظر گرفته شده است زیرا با اعتبار ماهانه و سالانه نمیتوانستیم در این بخش کار موثری انجام دهیم.
وی گفت: حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان برای اتمام پروژههای نیمهتمام تا هفته دولت در سال آینده پیشبینی شده که طرحهای راهآهن و فاضلاب رشت و برخی از شهرها از جمله آنهاست.
نماینده عالی دولت در گیلان تصریح کرد: حدود ۴۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار هم فقط برای افتتاح پروژه های دهه فجر امسال هزینه شد و در هفته دولت امسال هم ۳۸۰۰ میلیارد تومان پروژه بهره برداری شد.
وی در ادامه با تشریح اقدامات انجام شده در حوزه مسکن و اشتغال و با بیان اینکه ۹۵ درصد تعهدات اشتغال استان گیلان در سال جاری محقق شده است، افزود: در نهضت آبرسانی در گیلان به رغم بارشها با مشکل تامین آب مواجهیم که باید اقدمات لازم برای احیاء آب بندان ها به منظور تامین آب کشاورزی مورد توجه قرار گیرد.
عباسی با اشاره به اقدامات بخش های گردشگری و توزیع برق استان خاطرنشان کرد: بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار هم فقط در بخش برق منطقهای در زیرساخت ها سرمایهگذاری شده است.
استاندار گیلان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی و با بیان اینکه قیمت کالاهای در نظر گرفته شده بر اساس نرخ های شهریور ماه ۱۴۰۰ تعیین می شود، افزود: دولت پایه قیمت را تعیین کرده و از اینرو با تغییر قیمت مردم ضرر نخواهند کرد.
وی با بیان اینکه افزایش قیمت کالاهای مربوطه در این طرح از سوی دولت تامین می شود و مردم پرداختی نخواهند داشت، اضافه کرد: دولت مابه التفاوت مربوط به افزایش قیمت را پرداخت می کند، بنابراین فزونی قیمت را جبران کرده و اجازه نمیدهیم مردم تحت فشار قرار گیرند.
نماینده عالی دولت در گیلان یادآور شد: مرغ، تخم مرغ و روغن از جمله نیازهای اساسی است و بر این اساس کارها را انجام میدهیم.
عباسی با اشاره به شجاعت دولت در اجرای طرح مردمی کردن یارانه ها اضافه کرد: رئیس جمهور محترم اعلام کرد که «آبرو می گذارم و اجازه نمی دهم که اقتصاد ما یارانهای باشد» و با جرات اقتصاد مردمی اجرا کرد.
وی گفت: حرکت دولت سیزدهم برای مردمی کردن اقتصاد در کوتاه مدت شاید برای مردم محسوس نباشد اما یقین بدانید در درازمدت به نفع مردم خواهد بود و منابعی که هدر می رفت به سمت سفره مردم هدایت می شود و این امر برای ما مهم است.
استاندار گیلان با بیان اینکه آرد و نان نیز به صورت شناور مدیریت میشود، عنوان کرد: توزیع آرد در نانوایی ها بر اساس میزان مصرف، کیفیت، تولید و عرضه نان به نانوایی ها انجام می شود؛ نه اینکه در جایی آرد اضافه داده شود و قاچاق صورت گیرد، یا اینکه در جایی آرد کم توزیع شود و صف های طولانی شکل گیرد.
وی با تاکید بر اینکه مدیران باید تمام وقت در خدمت مردم باشند، افزود: دفاتر مدیران باید به روی مردم باز باشد تا حرفهایشان را بزنند.
عباسی با اشاره به برگزاری میز خدمت روز گذشته در مصلی امام خمینی(ره) رشت اظهار کرد: برخی از مردم ناراحت بودند، زیرا کارهای آنان سالیان سال معطل مانده بود که در این مراجعه با سرعت کارشان انجام شد.
استاندار گیلان خطاب به فرمانداران و بخشداران و مدیران با تاکید بر اینکه گرههای مردم را باز کنید و نگذارید کهنه و دیر شود، عنوان کرد: اگر مشاهده کنم ارباب رجوع روستایی یا شهری که کار و مشکلش در شهرستان حل می شد به استانداری یا اداره کل در گیلان مراجعه کند، برخورد می کنم؛ قطعا جای مدیری که امور مردم را معطل کند در دولت مردمی و انقلابی نیست.
انتهای پیام