آمادگی هلال‌احمر همدان برای اعزام سفیران حمایت روانی به مناطق زلزله‌زده خوی

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان همدان از آمادگی هلال احمر استان برای اعزام سفیران حمایت روانی به مناطق زلزله‌زده خوی خبر داد.

علی سنجربگی چهارشنبه ۱۹ بهمن‌ماه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: پس از زلزله خوی، جمعیت هلال احمر استان همدان یک تیم آنست شامل مربی و دو قلاده سگ به منطقه اعزام کرد و پس از آن نیز ۴۰۰۰ پتو و ۱۱۰۰ دستگاه چادر به خوی ارسال شد.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا پیرامون طرح یاس با اشاره به اهمیت سفیران حمایت روانی در حوادث، تصریح کرد: سفیران حمایت روانی در کنار آسیب دیدگان حوادث قرار می‌گیرند و تاکنون موفق عمل کرده‌اند چراکه حادثه دیدگان نیازمند حمایت روانی هستند و توسط تیم‌های حرفه‌ای حمایت می‌شوند و تا پایان حادثه حضور دارند. برای حضور تیم‌ سحر استان همدان به مناطق زلزله زده اعلام آمادگی کردیم اما تا این لحظه درخواستی نشده است.

وی در رابطه با وضعیت گسل‌ها و امکان وقوع زلزله در همدان، بیان کرد: گسل آوج در رزن و کبودراهنگ و گسل زاگرس در نهاوند از گسل‌های موجود در استان هستند که گسل نهاوند یکی از حادثه‌خیزترین نقاط استان و شهرستان همدان، از نقاط امن استان است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان همدان با اشاره به آغاز بارش‌ها از ۲۴ دی‌ماه در استان، توضیح داد: این مساله باعث شد تا حوادثی ایجاد شود و امدادگران جمعیت هلال احمر در این مدت ۴۵ ماموریت امدادی انجام دادند در ضمن ۳۳۸۱ امدادرسانی و ۱۹۲۴ اسکان اضطراری انجام شده است و بیش از ۵۵۰ وسیله نقلیه از برف و کولاک رهاسازی شدند.

وی در رابطه با مکان اسکان اضطراری در همدان، گفت: طرح اسکان اضطراری را همیشه در همدان انجام می‌دهیم اما این یک مساله مغفول مانده است و اگر اتفاقی رخ دهد، جایی نداریم، پیشنهاد دادیم پارک‌هایی که در سطح شهر احداث می‌شوند، دو منظوره باشند؛ به عنوان مثال پارکی در منطقه ۱۹ تهران به نام پارک افرا ساخته شده که سکوهایی برای نشیمن در نظر گرفته شد همچنین فاضلاب و برق در کنار آن تعبیه شده که می‌توان در مواقع اضطراری از آن برای اسکان استفاده کرد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان همدان با اشاره به اقدامات ۱۰ ماهه جمعیت هلال احمر در استان، بیان کرد: بیش از یک میلیون و ۷۰۰ هزار خدمت به هم‌وطنان توسط ۸۹۹ عملیات امدادی و ۱۴۲۳ تیم پنج نفره ارائه شده است.

وی در رابطه با پروژه‌های عمرانی این جمعیت، اظهار کرد: پروژه‌های پایگاه‌های امدادونجات بین شهری در محور همدان_قزوین و ملایر_نهاوند با ۹ میلیارد تومان اعتبار در سال جاری آغاز به کار کرد.

سنجربگی در رابطه با پایگاه‌های امدادونجات جاده‌ای در استان، مطرح کرد: ۱۳ پایگاه ثابت و چهار پایگاه موقت امدادونجات جاده‌ای در استان وجود دارد. بر اساس طرح آمایش اولویت وجود پایگاه در راه‌ها و مسیرهای اصلی است و در تمام مناطق اعلام شده پایگاه داریم. سه نقطه را برای ایجاد پایگاه جدید پیشنهاد دادیم که باید بررسی شود و زمان رسیدن نیروهای ما از پایگاه‌های جاده‌ای بر سر حادثه پنج دقیقه است.

وی ادامه داد: در سفر رئیس جمهور مبلغ ۴۰ میلیارد تومان از اعتبارات برای جمعیت هلال احمر اختصاص پیدا کرد که دو میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان تخصیص یافته، دو دستگاه آمبولانس به همراه یک خودروی نجات در سفرهای مدیرعامل جمعیت هلال احمر به استان اضافه شده و هشت میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال علاوه بر مصوبات استانی برای اقلام امدادی در نظر گرفته شده است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان همدان در رابطه با اقدامات انجام شده در حوزه جوانان، تصریح کرد: معاونت جوانان جمعیت هلال احمر، ۱۰۴۰ برنامه‌ فرهنگی، آموزشی را با حضور ۴۴ هزار و ۱۰۶ جوان فعال هلال احمری برای ۹۰ هزار و ۲۲۴ نفر از جوانان با هدف اجرای برنامه‌های فرهنگی و آموزشی در ۱۰ ماهه امسال برگزار کرده است.

سنجربگی با بیان اینکه گام بلند جمعیت برای عضوگیری جوانان است، خاطرنشان کرد: جذب ۴۳ هزار نفر برای سال‌جاری در دستور کار فرار گرفته که تاکنون به همت داوطلبان، بیش از ۳۶ هزار نفر یعنی ۸۳ درصد ثبت‌نام کردند.

وی در رابطه با خانه‌های هلال استان، گفت: ۲۰۰ خانه هلال داریم که ۵۰ درصد فعال هستند و برنامه‌ای برای افزایش کمی نداریم بلکه به دنبال کیفی سازی و افزایش تاب آوری جامعه هستیم.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان همدان در رابطه با طرح یاس، توضیح داد: طرح یاوران آسیب ستیز برای زنان تحت پوشش کمیته امداد و خانم های مجرد کمتر از ۴۰ سال است که در این طرح آموزش مهارت زندگی و آموزش عمومی امداد و کمک اولیه و آموزش رشته‌های فنی و حرفه‌ای در شش محله با مشارکت دستگاه‌های بازتوانی در دستور کار قرار دارد.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۹ بهمن ۱۴۰۱ / ۱۴:۰۲
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1401111914999
  • خبرنگار :