محمد گلریز: مردم هنوز آقای پیروزی صدایم می‌کنند!

محمد گلریز، از خوانندگان قدیمی سرودهای انقلابی می گوید: از سالی که سرود «خجسته باد این پیروزی» را خواندم هنوز مردم مرا در خیابان آقای پیروزی صدا می کنند! این خواننده با بیان اینکه خوشحال است که توانسته آثار ماندگاری برای انقلاب بر جای بگذارد، اظهار امیدواری می کند که بتواند راه موسیقی فاخر را در کشورمان ادامه بدهد.

به گزارش ایسنا، محمد گلریز از خوانندگان موسیقی سنتی و پاپ کشورمان درباره حس و حالش از اولین ترانه ای که برای انقلاب ایران خواند و همچنین دیگر موسیقی هایی که برای پیروزی وطنش سرود صحبت کرد.

او ابتدا درباره اینکه چطور شد ترانه معروف «خجسته باد این پیروزی» را برای انقلاب ایران سرود؟ خاطرنشان کرد: اگر حمل بر خودستایی نباشد آن زمان توفیق پیدا کردیم و از همان اوایل انقلاب توانستیم شروع به کار کنیم. وقتی انقلاب شد سازمان صداوسیما و رادیو و تلویزیون کشورمان تولیدات آنچنانی نداشتند و باید تولیداتی را آماده می‌کردند؛ بنابراین ما دست به کار شدیم. از همان موقع یادم هست ۳۰ الی ۴۰ سرود در عرض چند ماه آماده کردیم. آن زمان شعرای خوبی بودند که خیلی از آنها دیگر از دنیا رفته اند، خدا رحمتشان کند. تنظیم ها خوب بود و شعرهای خوبی سروده می‌شد.

گلریز گفت: ترانه «خجسته باد این پیروزی» هم از لحاظ شعر، آهنگ و تنظیم واقعاً در سطح بالایی قرار گرفت و تقریباً حالت یک موسیقی ایرانی را دارد.  یادم هست آن زمان برای آزادی خرمشهر هم در سال ۶۱ سرودی خواندیم و آن هم از جمله سرودهایی بود که مورد توجه مردم قرار گرفت. باورتان می‌شود هنوز مردم وقتی مرا در خیابان می‌بینند با نام آقای پیروزی صدا می کنند و می گویند حالت خوب است آقای پیروزی؟! و این برایم خیلی جذاب است.

در ادامه سرود خجسته باد این پیروزی را شنونده باشید:

مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی‌کند.
فایل آن‌را از اینجا دانلود کنید: audio/mp3

وی در پاسخ به اینکه خودتان از خواندن سرودهای انقلابی چه حسی داشتید و الان که این سرودها را می شنوید چه احساسی دارید؟ اظهار کرد: خوشحال بودم و همچنان هستم که توانستم کارهایی اثرگذار داشته باشم که هم برای پیروزی انقلاب ایران و هم برای پاره وطنمان، خرمشهر خواندم. مردم هم خیلی ما را مورد محبت قرار می دهند. ما سرودهای دیگری هم به نام «بانگ آزادی» داشتیم که جزو اولین سرودهایم بود و خیلی دوستش داشتم.

گلریز سپس درباره اینکه آیا دیداری با امام خمینی (ره) داشت و احساسش چه بود؟ یادآور شد: باز هم اگر حمل بر خودستایی نباشد من آن زمان جزو اولین و آخرین خواننده های انقلابی بودم که به دیدار حضرت امام (ره) رفتم. آن زمان به همراه آقایان سبزواری و راغب خدمت حضرت امام رفتیم و ایشان ما را مورد لطف خود قرار دادند. خدا رحمتشان کند آقای احمد خمینی را که آن زمان صحبت های ما را به امام می رساندند. یادم هست لحظه ای که دست حضرت امام را بوسیدم و وقتی چهره ملکوتی ایشان را دیدم داشتند ما را دعا می کردند و این افتخاری بود که نصیب من شد. به نظرم همین تاکید ایشان باعث شد آهنگسازان شوق و ذوق بیشتری پیدا کنند و خیلی موثر بود.

او درباره دیگر سرود انقلابی اش با عنوان «وطنم» هم خاطرنشان کرد: صحبت های شما و یادآوری این سرودها مرا یاد کارهایی می‌اندازد که واقعا خوشحال می شوم. الان هم وقتی از صداوسیما می شنوم یاد سلحشوری ها و از خودگذشتگی های مردم غیور کشورم می‌افتم که برای انقلاب کشورشان چه ها کردند.

در ادامه شنونده قطعه «وطنم» باشید:

مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی‌کند.
فایل آن‌را از اینجا دانلود کنید: audio/mp3

محمد گلریز که در برنامه صباهنگ رادیو صبا صحبت می کرد در پایان ابراز امیدواری کرد که خداوند به او توفیق بدهد که بتواند راه موسیقی فاخر را در کشورش ادامه بدهم.

به گزارش ایسنا، برنامه «صباهنگ» در ایام دهه فجر با پخش ترانه‌های انقلابی و صحبت با خواننده‌ها و آهنگسازهای انقلابی در فضایی خاطره انگیز پخش می‌شود.

این برنامه شنبه تا چهارشنبه ساعت ۱۸ به تهیه کنندگی رضا عزتی و اجرای فریبا باقری و هماهنگی پویا رضایی روی آنتن شبکه رادیویی صبا می رود.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۹ بهمن ۱۴۰۱ / ۰۰:۲۳
  • دسته‌بندی: تجسمی و موسیقی
  • کد خبر: 1401111914432
  • خبرنگار : 71404