به گزارش ایسنا، روبان افتتاح این نمایشگاه را عزتالله ضرغامی، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با همراهی تعدادی از سفرای خارجی کشورهای مقیم در ایران برید و به این ترتیب، در شرایطی که سفر و گردشگری تخت تاثیر افزایش هزینهها، نوسانات ارزی و تحولات اخیر کشور، با رکود مواجه شده است، بازار سفر رونقی پیدا کند.
ضرغامی سپس به همراه سفر ای خارجی و با استقبال نوازندهها و گروههای موسیقی، از غرفههای گردشگری و صنایع دستی بازدید کرد.
۱۶ سالن به نمایشگاه گردشگری و صنایع دستی اختصاص پیدا کرده که بازدید از آنها در چهار روز از ساعت ۹ صبح تا ۱۶ امکانپذیر است.
بنابر اعلام معاونت گردشگری در نمایشگاه امسال، نمایندگانی از روسیه، عراق، پاکستان، ترکیه، قطر، تاجیکستان، اندونزی، هندوستان، مالزی، گینه، ویتنان، ژاپن و ونزوئلا حضور دارند که هدف بیشتر آنها جذب گردشگران ایرانی در آستانه تعطیلات نوروز است.
در حاشیه این نمایشگاه کارگاههایی تخصصی، دورههای آموزشی و میزگردهای برگزار میشود.
همچنین ۱۵۰ متر از فضای نمایشگاه به دانشجویان گردشگری و صنایع دستی اختصاص داده شده است.
نمایشگاه امسال مانند دورههای گذشته نیز بخشی را ویژه به گردشگری سلامت اختصاص داده است.
سالنهای ۶، ۷، ۸، ۹ و ۲۷ نمایشگاه بینالمللی تهران به محصولات و فعالیتهای صنایع دستی اختصاص داده شده است. مریم جلالی، معاون صنایع دستی همچنین گفته که از محل تبصره ۱۸ وام خرید صنایع دستی با سود ۸ تا ۱۲ درصد داده میشود که جزییات چگونگی و شرایط پرداخت آن را هنوز تشریح نکرده است.
کاروان خودروهای تاریخی در کنار ونهای مسافرتی نیز هر روز در محوطه نمایشگاه حضور خواهند داشت.
بخشی از فضای نمایشگاه مثل هر سال به چادرهای عشایری اختصاص داده شده که شیوه زندگی و محصولات خود را به نمایش میگذارند.
اردبیل که امسال به عنوان پایتخت گردشکری کشورهای عضو اکو معرفی شده نیز فعالیت خود را همزمان با افتتاح این نمایشگاه و با حضور وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در غرفه این استان، آغاز کرد.
نمایشگاه گردشگری هر سال در بهمنماه برگزار میشود تا فرصتی برای بررسی مقاصد سفر و برنامهریزی برای سفرهای نوروزی باشد.
انتهای پیام