به گزارش ایسنا، منصورعلی زارعی در نطق میان دستور خود در جلسه علنی امروز دوشنبه (۱۷ بهمن) مجلس شورای اسلامی خطاب به دشمنان جمهوری اسلامی عنوان کرد: آمریکایی ها و اروپایی ها به دقت گوش کنید؛ تا به حال هر اقدامی که برای براندازی نظام جمهوری اسلامی انجام داده اید، سرتان به سنگ خورد و جهان اسلام و فرزندان انقلابی حضرت روح الله (ره) در سراسر جهان در فلسطین، یمن و لبنان، آرامش شما را گرفتند، با ملت بزرگ ایران با احترام برخورد کنید. رفتار خود را با ملت ایران تغییر دهید. هر کدام از سیاستمداران شما که توسط ملت ایران تحریم شوند حتما مانند سلمان رشدی زندگی نباتی خواهند داشت.
وی افزود: هر مکانی از دنیا را که شما برای زندگی مخفی انتخاب کنید در امان نخواهید بود. همچنان منتظر انتقام سخت ملت بزرگ ایران از ترامپ، قاتل سردار سلیمانی باشید.
نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مهمترین وظیفه دولت انقلابی سیاست گذاری درست در تمام امورات کشور است، تصریح کرد: کارآمدی، ارتقای سطح عدالت، ساماندهی کارکنان دولت، تغییر وضعیت معیشت، تبدیل سرمایه غیر مولد به مولد، نظارت بر تمام اجزای دولت جز سیاست های راهبردی دولت سیزدهم بوده است. چرا دولت در اجرای این راهبردها به کندی پیش می رود؟ مردم به دولت سیزدهم اعتماد و به آینده امید دارند. چرا دولت احکام همسان سازی حقوق بازنشستگان را بر اساس ۹۰ درصد حقوق کارکنان اجرا نمی کند؟ بازنشستگان کشوری و لشکری و تامین اجتماعی خدمات ارزنده ای را در تثیبت انقلاب اسلامی و در پیروزی انقلاب نقش بی بدیل داشتند، البته مجلس شورای اسلامی باید به وظیفه نظارتی خود عمل کند.
زارعی در ادامه خطاب به رئیس جمهور گفت: حوزه کشاورزی مازندران را دریابید. یک میلیون تن برنج، ۳ میلیون تن مرکبات، بیش از ۲۵ درصد تولید مرغ و ماهی کشور اختصاص به استان مازندران دارد، اما دارای مشکلات جدی است. تولیدکنندگان محصولات کشاورزی از دولت گلایه دارند. با توجه به تورم سال های اخیر و رشد هزینه های تولید در کشور برنج کاران پرمحصول با حداقل ۲۰ درصد کاهش قیمت ، مرکبات با ۳۰ درصد کاهش قیمت و تولید کنندگان طیور با ۳۰ درصد کاهش قیمت مواجه هستند و هزینه تولید برای کشاورزان قابل احصاء نمی باشد.
عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس یادآور شد: در سال ۱۳۹۹ مرکبات کیلویی ۹۰۰۰ تومان، سال ۱۴۰۰ نزدیک به ۶ تا ۷ هزار تومان و در سال جاری ۴۰۰۰ تومان بوده که روند کاهشی داشته است. شما قضاوت کنید که چه پاسخی برای کشاورزان دارید. حتی به تعهدات خود در زمینه خرید تضمینی و کشت قراردادی، سیاست های صادرات و واردات درست عمل نکرده اید. تولیدکنندگان با مشقت فراوان افزایش بهره وری می دهند اما دولت با عدم تنظیم سیاست های بازار بر مشکلات می افزاید.
زارعی کیاپی گفت: امروز بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن برنج وارداتی در کشور که قیمت آن کمتر از تولید کشاورزان در مازندران است، وجود دارد. دولت حتی سیاست های تعرفه ای خود را در واردات اعمال نکرده است. پیش بینی می شود که در سال آینده، کاهش تولید محصولات کشاورزی را خواهیم داشت و این موضوع با ابلاغ سیاست های کلان مقام معظم رهبری در برنامه هفتم مغایرت دارد که ایشان دستور فرمودند که در طی برنامه ۹۰ درصد نیازمندی های غذایی باید در داخل تولید شود. دولت موظف است براساس قانون در شورای قیمت گذاری خسارت تولیدکنندگان را جبران کند.
وی ضمن اشاره به وضعیت آب در مازندران، با بیان اینکه دولت های گذشته در انتقال بین حوزه ای آب کارشناسی عمل نکرده اند، اظهار کرد: خسارت جبران ناپذیری به بخش کشاورزی حتی شرب مازندران وارد شده است. پیشنهاد احداث سد فینسک بر روی سرشاخه اصلی سد شهید رجایی امروز در فصل بارش کمتر از یک ششم ذخیره آب دارد و براساس دستور متولیان امر در وزارت جهاد کشاورزی به برنجکاران ابلاغ شده که هزاران هکتار از اراضی برنجکاری خود را زیر کشت نبرند. پس احداث این سد چه توجیهی دارد؟ امروز حتی آب شرب مردم شهرستان های ساری و میاندورود تحت آسیب جدی قرار دارد.
عضو مجمع نمایندگان استان مازندران در مجلس افزود: ده ها هزار میلیارد به حوزه کشاورزی، آب شرب و محیط زیست منطقه خسارت وارد شده است. تا به حال به مدت سه سال از طریق مجمع نمایندگان و مردم استان پیگیر این موضوع هستیم، اما نتیجه ای حاصل نشده است. اگر مشکل حل نشود مردم مرکز استان با صد هزار امضا بر علیه وزیر نیرو به محکمه قضایی شکایت خواهد برد.
نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس خطاب به رئیس جمهور خاطرنشان کرد: از وزیر شما که اقدامی ندیدیم، در سفر آینده شما به استان مازندران فکری به حال مردم ساری و میاندورود کنید. از طرفی به وضعیت محیط زیست مازندران نیز توجهی کنید چرا که محیط زیست این استان در مخاطره جدی قرار گرفته است. تالاب بین المللی میانکاله به مساحت ۶۵ هزار هکتار در حال نابودی است و دستورات شما در خصوص این زیستگاه اجرایی نشده است. ۱۵ هزار هکتار از مساحت این تالاب تخریب شده است.
انتهای پیام