فراخوان دریافت مقاله برای نشریه «آپــر» منتشر شد

اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی علوم دامی و صنایع غذایی ایران، جهت چاپ در نشریه «آپر» مقاله می‌پذیرد.

به گزارش باشگاه دانشجویالن ایسنا،  نشریه  دانشجویی «آپر» برای انتشار شماره پنجم، در دو بخش «حوزه فرآورده‌های گوشتی» و بخش «عمومی» مقاله می پذیرد.

"ایمنی فرآورده‌های گوشتی"، "جایگزین‌های نیتریت و نیترات در فرآورده‌های گوشتی"، "فرآیند تولید محصولات گوشتی"، "افزودنی‌های محصولات گوشتی"، "فساد محصولات گوشتی"، "میکروبیولوژی محصولات گوشتی" و "محصولات گوشتی نوین" عناوین موضوعات بخش فرآورده های غذایی است و انتخاب موضوع آزاد در حوزه صنایع غذایی محوریت بخش عمومی این نشریه است که دانشجویان و علاقه‌مندان می‌توانند با نشریه همکاری کرده و مقالات خود را به چاپ برسانند.

علاقه‌مندان می توانند مقالات خود را در قالب محورهای یاد شده تا ۱۰ اسفندماه ۱۴۰۱ جهت چاپ در نشریه ارسال کنند و جهت کسب اطلاعات بیشتر با شناسه ShivaYousefnezhad در ارتباط باشند.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ / ۱۵:۱۶
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1401111612224
  • خبرنگار :