حجتالاسلام جواد حاجیزاده، در گفتوگو با ایسنا، با گرامیداشت دهه مبارک فجر و ایام ماه رجب گفت: خوشبختانه با گذشت سالها از محدودیت کرونایی و عدم حضور مشتاقان و جوانان با ایمان در مراسمات اعتکاف، امسال در ۳ مسجد شهرستان اهر با حضور تعداد قابل توجهی از معتکفین زن و مرد مراسم معنوی اعتکاف در مساجد این شهرستان در حال برگزاری است.
وی با اشاره به تقارن دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی ایران که چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را سپری می کند با ایام رجب، ولایت حضرت امیرالمومنین علی(ع) و روز پدر و ایام البیض و اعتکاف، افزود: این روزهای بزرگ و پربرکت عظمت مضاعفی را به ملت عزیز، شهید پرور و اهالی منطقه ارسباران و حتی جهان اسلام ایجاد کرده است که امیدواریم بتوانیم از برکت این ایام بهره مند شویم.
امام جمعه اهر، گفت: دشمنان اسلام در جریانات اخیر با محاسبات غلط خودشان به نسل جوان به ویژه دهه هشتادیها دل بسته بودند، ولی این جوانان دلاور، معتقد و انقلابی ما دشمنان اسلام را ناکام و ناامید گذاشتند و همچنان برای پیشبرد اهداف و آرمان های ایران قوی، مستحکم، آباد و استکبارستیز تلاش میکنند.
انتهای پیام