جواد تاراسی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به افتتاح پروژههای کشاورزی در دهه فجر، اظهار کرد: حدود یک ششم اراضی شهرستان خدابنده آبی است و سطح پوشش یا ضریب نفوذ آبیاری نوین شهرستان خدابنده در بخش کشاورزی بالای ۸۵ درصد است.
وی با اشاره به الزام انجام فعالیتهای کنترل آب به منظور تولید محصول، همچنین افزایش بهرهوری، افزود: پروژههایی به منظور افزایش ۱۰۰ درصدی ضریب نفوذ آبیاری نوین در دست اقدام است.
تاراسی با اشاره به افتتاح ۴ واحد دامپروری با اعتباری بالغ بر ۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان، اذعان کرد: شهرستان خدابنده در زمینه تولید علوفه رتبه اول استان را دارد ولی متاسفانه در بخش کشاورزی با خامفروشی مواجه هستیم که این دیدگاه را باید با اقدامات ترویجی اصلاح کنیم. در همین زمینه باید صنایع بالادستی و پاییندستی محصولات را در شهرستان سیاستگذاری و مستقر کنیم تا عایدات کشاورزی و اقتصاد خانوار مرتبط با آن بهبود پیدا کند.
فرماندار خدابنده با اشاره به فعالیت دو گلخانه با اعتبار ۱۰ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومانی، اضافه کرد: سردخانه ۲۵۰۰ تنی نیز آماده بهرهبرداری است.
وی با اشاره به عملکرد سیبزمینی و سازگاری خوب این محصول در خدابنده، افزود: کشاورزان از سابقه خوبی برخوردارند و در این زمینه تخصصی عمل میکنند، اما این عملکرد را مرهون کشاورزان خدابندهای هستیم که البته ۵۰ درصد کشاورزان نمونه کشوری نیز ارز این شهرستان هستند.
تاراسی با اشاره به اهمیت ارزش افزوده و اقتصاد خانوار، اذعان کرد: درصدد هستیم تا یه مقدار سن کشاورزان را کاهش دهیم و جوانان را ترغیب کنیم تا در جوانی به حرفه کشاورزی بروند.
وی به تلاشهای انجام شده برای ارتقاء ارزشافزوده در زمینه کشاورزی و کشت سیبزمینی، افزود: در راستای داشتن کشاورزی پایدار به دنبال تامین و ایجاد زنجیره سیبزمینی در شهرستان بودیم که بدین منظور سردخانه ۲۵۰۰ تنی را آماده کردیم.
این مسئول با اشاره به سیاستهای تولید سیبزمینی در خدابنده، ایجاد زنجیره تولید پایدار را برای این محصول ضروری عنوان کرد و افزود: در این شهرستان، حدود ۲۰۰ هزار تن سیبزمینی تولید میشود که در این باره حتما مطالعه و اقداماتی در بحث استقرار سیب زمینی باید اتفاق بیافتد.
انتهای پیام