عفتی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: این تسهیلات برای ساخت گلخانه هایی اختصاص می یابد که مساحت آن ها کمتر از ۲۰۰ متر مربع باشد.
وی گفت: این میزان تسهیلات با سود ۴ درصد و ۷ ساله به روستاییان برای اجرای گلخانه در محوطه خانه هایشان در نظر گرفته شده است که برای کمک به این قشر با شرکت هایی هماهنگ کرده ایم تا ساخت و ساز آن را نیز بر عهده بگیرند.
عفتی با اشاره به اینکه این تسهیلات در راستای مشاغل خانگی اختصاص خواهد یافت، افزود: ۲۱۵ میلیارد تومان اعتبار برای ایجاد گلخانه های کوچک مقیاس، کشت گیاهان دارویی، فرآوری تولید، مکانیزاسیون و تولید بذر و نهال اختصاص یافته که به متقاضیان تسهیلات ارائه می شود.
وی تاکید کرد: اگر متقاضی اقدام به ساخت گلخانه های کوچک مقیاس کند و درخواست را به صورت الکترونیکی ارائه دهد طی یک هفته اقدامات اداری لازم انجام و تسهیلات مذکور واریز خواهد شد.
به گفته این مقام مسئول طی امسال تقاضا برای ساخت ۲۰ هکتار گلخانه کوچک و بزرگ مقیاس به این سازمان ارائه شده است.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: در حال حاضر در این استان ۲۷۴ باب گلخانه در مقیاس های مختلف وجود دارد که با تمام ظرفیت فعالیت می کنند.
به گفته وی میزان تولید محصولات گلخانه ای در این استان ۱۰ تا ۲۰ هزار تن است.
عفتی افزود: خراسان شمالی در حوزه تولید محصولات گلخانه ای فاقد انجمن گلخانه داران است.
وی با اشاره به اینکه این استان هنوز برای رسیدن به سطح ایده آل گلخانه فاصله زیادی دارد، اظهار کرد: یکی از علل بروز این مشکل، نبود انجمن مذکور است.
این مقام مسئول افزود: در واقع وجود این انجمن سبب می شود تا امور مهمی همچون بازاریابی و پیدا کردن بازار در داخل و خارج کشور صورت گیرد و بعد از اینکه بازارهای هدف پیدا شد، تکلیف گلخانه دار برای مشخص کردن الگوی کشت محصول، مشخص می شود.
عفتی ادامه داد: از سوی دیگر کیفیت تولید محصول نیز با پیدا شدن بازار مشخص ارتقاء می یابد.
وی تصریح کرد: بازاریابی، فروش محصولات و دیر رسیدن محصولات گلخانه ای به بازارها از دیگر مشکلاتی است که به علت نبود انجمن گلخانه داران در این استان رخ می دهد.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی تاکید کرد: سطح ایده آل برای راه اندازی گلخانه در این استان ۵۰۰ هکتار است.
انتهای پیام