آشنایی با مهمترین سینمای قطب مسکن مهر ایران

پردیس سینمایی «پرند» نخستین سینمای دارای امتیاز «ممتاز» در شهرستان‌های استان تهران است که به مناسب اکران فیلم های سینمایی چهل و یکمین جشنواره فیلم فجر با ظرفیت ۱۸۳ صندلی میزبان مخاطبان مهم ترین رویداد سینمایی ایران است.

به گزارش ایسنا، شهر جدید پرند یکی از شاخص‌ترین شهرهای جدیدی است که در یک دهه گذشته به واسطه مسکن مهر و انبوه سازی محل زندگی بسیاری از مردم در حاشیه پایتخت شده است. پرند با ۷ فاز مسکونی و صنعتی، امروزه به یکی از قطب‌های جذب سرمایه در اطراف تهران است که با احداث ایستگاه مترو اختصاصی و گسترش تدریجی زیر ساخت‌های شهری، توجه افراد زیادی را به خود جلب کرده است.

اهتمام مدیران فرهنگی و اجتماعی پرند بر این است که این شهر جدید را به شهر خانواده محور تبدیل کنند، برای همین در چند سال گذشته با ایجاد مسیر دوچرخه سواری، احداث پارک و فضای سبز و مراکز خرید نوین  بخشی از این اهداف عملی شده است. همچنین به تازگی با بهره برداری از پردیس سینمایی «پرند مال» بخش فرهنگی این رویکرد در ریل تکمیل شدن در حرکت است.

این پردیس سینمایی که از مجهزترین سینماهای استان تهران به شمار می‌رود در نخستین روز از دهه فجر امسال افتتاح شد. این پردیس دارای بالاترین کیفیت نمایش با استانداردهای جهانی و مجهز به سیستم دالبی دیجیتال ۱۲ کانال است و نخستین سینمای دارای امتیاز «ممتاز» در شهرستان‌های استان تهران به شمار می آید که توسط شهرداری و شورای پرند تجهیز، راه‌اندازی و افتتاح شده است. دیوارها و تزیینات جانبی این پردیس سینمایی زمینه ای مشکی و قرمز با تصویری روشنی از هنرمندان ایرانی و خارجی دارد.

در همین راستا علی رمضانی - مدیر پردیس سینمایی پرند مال - در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه نخستین سال بهره برداری این مجموعه سینمایی با اکران فیلم‌های چهل و یکمین جشنواره فیلم فجر مقارن شده است، توضیح داد: برگزاری این رویداد فرهنگی هنری باعث افتخار ما است و تمام تلاش خود را همراه با همکاران‌مان می‌کنیم تا بتوانیم به بهترین شکل ممکن در خدمت اهالی پرند و هنر دوستان باشیم.

وی گفت: این مجموعه سینمایی داری چهار سالن نمایش است. به این ترتیب که سالن شماره یک تعداد ۱۸۳، سالن شماره دو تعداد ۸۳، سالن شماره سه با ۴۵ و سالن وی‌آی‌پی با ۳۵ صندلی طراحی شده است. در این دوره از جشنواره تنها سالن شماره یک با تمامی ظرفیت خود به اکران فیلم‌های جشنواره فجر اختصاص یافته است.

علی رمضانی

رمضانی تأکید کرد: در ساخت این مجموعه سینمایی تمام نکات فنی برای نمایش با کیفیت آثار هنرمندان و فیلم سازان در نظر گرفته شده است. همچنین مخاطبان برای تماشای فیلم مورد نظر خود باید از طریق سایت‌های معرفی شده بلیط تهیه کنند و پس از اخد کد با حضور در مجموعه سینمایی پرند مال به تماشای فیلم مورد نظر خود بنشینند. خوشبختانه هیچ فروش بلیط خارج از ضابطه‌ای نداشته‌ایم.

مدیر پردیس سینمایی پرند مال با اشاره به اینکه در نخستین روزهای نمایش فیلم‌های جشنواره فجر شاهد استقبال خوب اهالی پرند هستیم، افزود: با توجه به کارکرد چند جانبه پرند مال، سینمای این مجموعه ، ظرفیت خوبی برای تبدیل شدن به یک قطب فرهنگی دارد. در این روزها بسیاری از اقشار و جوانان پرند همراه با دوستان و خانواده‌های خود  مخاطب آثار چهل و یکمین جشنواره فیلم فجر بوده اند.

همچنین سید جعفر اشرف مجابی از فعالان فرهنگی ساکن پرند که در این روزها مخاطب آثار فیلم های چهل و یکمین جشنواره فیلم فجر بوده است، گفت: با توجه به شرایطی که شهر جدید پرند دارد، این ضرورت احساس می‌شود که ما زیرساخت‌های فرهنگی هنری را در این شهر تقویت کنیم. یکی از این کارها هم برگزاری جشنواره فیلم فجر بوده است.

وی تأکید کرد: باید مدیریتی اعمال شود که پس از اکران فیلم‌های دهه فجر شاهد بسته شدن یا کم کاری مجموعه سینمایی پرند مال نباشیم. ما توقع داریم که در تمامی طول سال این مجموعه فرهنگی هنری فعال باشد. امیدواریم نمایش فیلم‌های سینمایی در این مجموعه استمرار داشته باشد و اقدامی مناسبتی نباشد.

انتها پیام

  • شنبه/ ۱۵ بهمن ۱۴۰۱ / ۱۰:۵۶
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 1401111511345
  • خبرنگار : 71451