حق مسکن نه، حق برج‌نشینی

درباره صحبت‌های آجورلو در آنتن زنده شبکه سه تحلیل‌های زیادی انجام شده و قصد تکرار مکررات نیست. اما نمی‌توان از کنار اظهارات سردار به سادگی عبور کرد. از هر گوشه از صحبت‌های آجورلو، نکات مختلفی برداشت می‌شود.

به گزارش ایسنا، روزنامه دنیای اقتصاد نوشت: «سریال دعوای مدیرعامل سابق و فعلی استقلال وارد اپیزود جدیدی شد. بیش از ۳ ماه از عزل شبانه مصطفی آجورلو، مدیرعامل سابق استقلال و جانشین شدن علی فتح‌الله‌زاده می‌گذرد و در این مدت مدام کشمکش‌های این دو نفر، سوژه رسانه‌های مختلف بوده است. به دفعات فتح‌الله‌زاده از بدهی سنگین و خالی بودن حساب‌های باشگاه سخن گفته و آجورلو هم مدام از دستاوردهایش طی یک سال مدیریت در جمع آبی‌پوشان دفاع کرده است. آن چیز که عیان به نظر می‌رسد، اما وضعیت عجیبی است که باشگاه گرفتار آن شده؛ در جدیدترین فاز دوئل‌های این دو مدیر با سابقه چند دهه فعالیت در فوتبال ایران، به این نتیجه رسیدیم که نه ۳۰ میلیارد تومان پول زیادی است و نه ماهانه ۲۵ میلیون تومان حقوق برای راننده یک مدیر ساده، حیف و میل. فقط در این بین مشخص نیست که چرا آجورلو طرح مساله می‌کند و از خودش دفاع، از آن‌طرف فتح‌الله‌زاده در مقام پاسخگویی برمی‌آید و همه گفته‌های طرف مقابل را تکذیب می‌کند. ‌ای کاش دو طرف ظرفیت تحمل یکدیگر را فقط برای نیم ساعت داشتند تا مشخص شود چه کسی راست می‌گوید و چه کسی دروغ.

درباره صحبت‌های آجورلو در آنتن زنده شبکه سه تحلیل‌های زیادی انجام شده و قصد تکرار مکررات نیست. اما نمی‌توان از کنار اظهارات سردار به سادگی عبور کرد. از هر گوشه از صحبت‌های آجورلو، نکات مختلفی برداشت می‌شود. اینکه او از درآمدزایی برای استقلال سخن گفته و با اعداد و ارقام ادعا کرد که حدود ۳۵۹ میلیارد تومان از بورس درآمد کسب کرده، ۶۰ تا ۷۰ میلیارد از طریق تبلیغات محیطی به دست آورده و ۱۵۰ میلیارد تومان هم از بانک وام گرفته است. اما آن‌طور که سازمان لیگ ادعا می‌کند باشگاه استقلال ۲۶ میلیارد تومان به این نهاد بدهکار است و فتح‌الله‌زاده هم از عقب افتادن ۳ قسط ۸ میلیاردی بانک شهر خبر داد.

در کنار مطرح شدن همه این اعداد و ارقام که دست آخر هم مشخص نشد با وجود انتشار آن حق را باید به کدام یک از طرفین داد، افشای برخی قراردادها به دست آجورلو حقیقتا دردناک بود. روز گذشته و برای مقایسه سطح حداقلی درآمد مردم جامعه با بلیت‌های استادیوم‌های آزادی، به سراغ حداقل درآمد اعلام شده از سوی وزارت کار برای سال ۱۴۰۱ رفتیم که در آن حق مسکن، ۶۵۰ هزار تومان تصویب شده است. حالا بد نیست نگاهی بیندازیم به قرارداد سیاوش یزدانی مدافع مطرود استقلال، با این تیم که با افتخار توسط سردار آجورلو از آن رونمایی شد؛ ۱۲ میلیارد تومان قرارداد پایه، ۳ میلیارد رضایت مدیرعامل، ۲ میلیارد بابت حضور در لیست ۱۸نفره، یک میلیارد قهرمانی در لیگ، یک میلیارد قهرمانی در جام حذفی، یک میلیارد دعوت به تیم ملی و ۳ میلیارد تومان هم حق مسکن که همگی بندهای قرارداد یزدانی بود. به هر حال وقتی سردار پرداخت ۳۰ میلیارد تومان برای حضور تنها یک فصل مهدی قائدی در استقلال را عدد بالایی نمی‌داند، نباید هم از حق مسکن ۳ میلیارد تومانی مدافع پرحاشیه آبی‌ها تعجب کنیم. فقط مشکل اینجاست که این مدیران هیچ‌گاه بابت چنین قراردادهایی نه تنها بازخواست نمی‌شوند که ارتقای رتبه هم می‌گیرند. به نظر شما چند درصد از هواداران استقلال راضی هستند تا یک بازیکن این‌گونه پول دریافت کند وقتی در یک شهر زلزله‌زده حتی چادر برای اسکان مردم به سختی پیدا می‌شود؟ اینجا حق برج‌نشینی می‌گیرند و آنجا در طلب سرپناه هستند.»

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۲ بهمن ۱۴۰۱ / ۲۰:۰۲
  • دسته‌بندی: رسانه دیگر
  • کد خبر: 1401111210030
  • خبرنگار :