محمود گیاهی یازدهم بهمنماه در نشست مطبوعاتی فرماندار با اصحاب رسانه اظهار کرد: از ۳۶ هزار واحد مسکونی روستایی تاکنون فقط ۸۰۰۰ واحد روستایی مقام سازی شده است که هنوز ۸ درصد از میانگین استانی پایینتر هستیم.
وی با بیان اینکه سال گذشته سهم شهرداریهای شهرستان نیشابور از محل عوارض و ارزشافزوده ۸۵ میلیارد تومان بود که امسال این مبلغ به ۱۶۵ میلیارد تومان رسیده است، گفت: سهم شهرداری نیشابور از ۴۵ میلیارد تومان در سال قبل امسال ۱۲۵ درصد افزایش یافت.
گیاهی همچنین اظهار کرد: سهم شهرداری شهر بار از ۷۱۱ میلیون تومان در سال گذشته امسال به ۱۴۶ میلیون تومان، شهرداری چکنه از ۲۹۵ میلیون تومان به ۵۳۷ میلیون تومان و شهرداری عشقآباد از ۴۰۳ میلیون تومان به ۷۴۴ میلیون تومان رسیده است.
وی با اشاره به وضعیت طرحهای هادی روستایی گفت: از ۲۸۰ روستای بالای ۲۰ خانوار شهرستان نیشابور، در ۱۲۹ روستا طرح هادی با اعتبار ۲۱ میلیارد تومان اجرا شده و طرح هادی ۱۳۳ روستای دیگر نیز در حال بازنگری است.
معاون عمرانی فرمانداری نیشابور با اشاره به اینکه ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات بلاعوض از بنیاد مسکن برای اقشار کم درآمد اختصاص پیدا کرده است، بیان کرد: ۱۴ سایت مخابراتی یکی از اپراتورهای همراه در سطح شهر نیشابور در حال اجرا است که تا پایان سال ۱۴۰۱ تعداد این سایتها به ۴۰ دکل مخابراتی خواهد رسید.
بهرهبرداری از ۲۰۷ طرح عمرانی با ارزش ۴۵۹ میلیارد تومان در نیشابور
معاون استاندار و فرماندار شهرستان نیشابور در این جلسه گفت: همزمان با دهه فجر انقلاب اسلامی ایران، ۲۰۷ طرح عمرانی در بخشهای مختلف با ارزشی بالغبر ۴۵۹ میلیارد تومان در این شهرستان افتتاح و بهرهبرداری خواهد رسید.
ابوطالب جوان، خاطرنشان کرد: در دهه فجر امسال ۴۰۷ برنامه پیشبینی شده که از این تعداد ۲۰۷ مورد مربوط به طرحهای عمرانی است که در ایام دهه فجر به بهرهبرداری میرسد.
وی افزود: طرحهای عمرانی با اعتباری بالغبر ۴۵۹ میلیارد تومان شامل طرحهای کشاورزی، توسعه شهری- روستایی، اصلاح شبکه برق، تأمین روشنایی، نوسازی مدارس، افتتاح فضاهای گردشگری و تأمین آب شرب است.
رئیس شورای اداری شهرستان نیشابور با بیان اینکه در میان این طرحها ۲ مورد با سرمایهگذاری بخش خصوصی ایجاد شده است، بیان کرد: افتتاح ساختمان اداری بنیاد شهید و امور ایثارگران با اعتبار ۱۴ میلیارد تومان و ساختمان دارایی و امور مالیاتی با اعتبار ۳۳ میلیارد تومان از جمله طرحهای دهه فجر هستند.
وی گفت: در بخش کشاورزی ۹ طرح با اعتبار ۱۵ میلیارد تومان، بهرهبرداری از اتاق عمل بیمارستان ۲۲ بهمن با ۱۵ میلیارد تومان اعتبار، ۳۵ طرح شهری در نیشابور و شهرهای اقماری با ارزش ۹۲ میلیارد تومان، هشت طرح برقرسانی و اصلاح شبکه با ارزش ۷۳ میلیارد تومان، ۱۳ طرح آبرسانی و اصلاح شبکه با ۱۱۳ میلیارد تومان اعتبار و ۲۶ طرح مخابراتی و توسعه فیبر نوری و نصب دکل با اعتبار ۱۱ میلیارد تومان، ۱۵ واحد آموزشی با اعتبار ۱۴ میلیارد تومان، بهرهبرداری از یک کتابخانه از محل اعتبارات بازآفرینی با ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان اعتبار، ۵۱ طرح روستایی دهیاریها با اعتبار ۱۷ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان، ۵۳ خانه مددجویان کمیته امداد با ارزش سه میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان در این شهرستان افتتاح و بهرهبرداری خواهد شد.
فرماندار نیشابور یادآور شد: از دهه فجر سال گذشته تا امسال ۲۸۴ طرح با اعتبار ۶۷۸ میلیارد تومان در حوزههای مختلف تکمیل و به بهرهبرداری رسیده است.
رئیس شورای تأمین شهرستان نیشابور گفت: فلسفه جهاد تبیین توجیه، تشریح و تفسیر دستاوردهای انقلاب اسلامی برای جوانانی است که گذشته را ندیدهاند. در حالی انقلاب اسلامی در عمر ۴۴ ساله خود این دستاوردها را به دست آورده که بعد از پیروزی انقلاب تاکنون هرگز شرایط ایده ال نداشتهایم.
جوان به شهروندان اعلام کرد: امسال همزمان با سراسر کشور جشنواره فیلم فجر از ۱۷ تا ۲۰ بهمنماه در نیشابور نیز برگزار میشود.
رتبه نهم اشتغال در سامانه رصد
مسعود اکبری، معاون توسعه و برنامهریزی فرمانداری شهرستان نیشابور در ادامه گفت: بر اساس اطلاعات سامانه رصد میزان ثبت اشتغال در نیشابور ۱۰۲ درصد اعلام شده و در سطح استان خراسان رضوی به جایگاه نهم رسیدهایم.
وی با اشاره به اینکه اعتبار تسهیلات تبصره ۱۶ برای اشتغال در حوزه کمیته امداد از ۸۴۸ میلیارد ریال به ۹۰۶ میلیارد ریال رسیده است، از پیش بینی ایجاد ۱۱۳۴ اشتغال برای شهرستان در سال جاری خبر داد و افزود: از این تعداد ۹۵ درصد محقق شده و تسهیلات دریافت کردهاند.
معاون برنامهریزی فرمانداری نیشابور ضمن اشاره به وضعیت مطلوب در سطح بازار شهرستان نیشابور، اظهار کرد: وضعیت بازار به صورت روزانه رصد میشود، با تدابیر اتخاذ شده اکنون در سطح شهرستانهای استان، نیشابور با کمترین افزایش قیمت و کمبود کالا مواجه بوده است.
انتهای پیام