حسینی معصوم در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: البته این وضعیت در افراد معتادی که بنا به تمایل خود وارد عرصه ترک اعتیاد شده اند، بهتر است و حدود ۴۰ درصد از این افراد بعد از بهبودیافتگی دوباره به سوی اعتیاد کشیده می شوند.
وی تاکید کرد: یکی از مهمترین فاکتورها برای مانایی بهبود یافتگان از اعتیاد، حمایت های خانوادگی از این افراد است.
حسینی معصوم به کلینیک های ترک اعتیاد اشاره کرد و افزود: یکی از مهمترین اهداف فعالیت این کلینیک ها، پیشگیری از سوق یافتن افراد معتاد به سوی مصرف مواد مخدر صنعتی است.
وی با اشاره به اینکه در این استان ۶۵ کلینیک ترک اعتیاد وجود دارد، ادامه داد: در این استان پشت نوبتی برای اینکه از خدمات این کلینیک ها بهره ببرند زیاد است و روزانه ۴ تا ۵ مراجعه کننده برای همین امر به این اداره کل مراجعه می کنند.
این مقام مسئول تصریح کرد: این اداره کل سالانه بیش از ۴ میلیارد تومان برای مراکز ترک اعتیاد و کلینیک ها هزینه می کند.
وی در ادامه به خط تلفن ۱۴۸۰ نیز اشاره کرد و گفت: با این خط، مشاوره های تلفنی به افراد متقاضی ارائه می شود که ۱۱ مشاور برای این امر گزینش شده اند و بیشتر مشاوره های ارائه شده در ارتباط با مسائلی همچون خودکشی، طلاق، خشونت و ... بوده است.
معاون پیشگیری اداره کل بهزیستی خراسان شمالی با اشاره به خط ملی ۰۹۶۲۸ افزود: با این خط تلفن نیز از ساعت ۸ صبح تا ساعت ۲۰ مشاوره های لازم در جهت مسائل اعتیاد ارائه می شود.
انتهای پیام