علیرضا قاسمیفرزاد سهشنبه ۱۱ بهمنماه در جمع خبرنگاران به مناسبت ایامالله دهه فجر، اظهار کرد: در دهه فجر امسال ۹۵۶ پروژه با اعتبار ۳۵۰۰ میلیارد تومان در استان افتتاح خواهد شد و ۱۵۰ پروژه با اعتبار ۸۵۲ میلیارد تومان کلنگزنی میشود.
وی با بیان اینکه ۸۵۰ عنوان پروژه فرهنگی برای دهه فجر درنظر گرفته شده و پرونده ثبت جهانی هگمتانه و ارسال آن به یونسکو یکی از اقدامات شاخص در این حوزه است، ادامه داد: تصمیم داریم هر روز به یک شهرستان سفر کنیم و یأس و ناامیدی پیش از پیش را برای دشمنان داشته باشیم.
علت قطعی آب در برخی نقاط شهر همدان
استاندار همدان در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا در رابطه با قطعی آب در برخی نقاط شهر همدان با وجود انتقال آب از سد تالوار، توضیح داد: در هفتههای گذشته سرمای زمستان منفی ۲۵ درجه سانتی گراد را در شهر همدان تجربه کردیم بنابراین آب را نقطهای انتقال میدهیم به طوریکه دمای آن تا منفی ۳۲ درجه نیز کاهش پیدا کرد و همین مسأله باعث شد تا یکی از پمپها به علت برودت هوا دچار ترکیدگی شود و جابهجایی و رفع اشکال آن نوساناتی ایجاد کرد، از طرفی شبها نیز فشار آب را کاهش میدهند تا شبکه دچار اختلال نشود.
وی یادآور شد: پروژه آبرسانی به همدان از نظر چرخه انتقال تکمیل شده و از نظر تصفیهخانه نیز تجهبزات در حال نصب و کار در حال اتمام است که امیدواریم در اسفندماه افتتاح تصفیه خانه را داشته باشیم در ضمن با اتصال خط پدافندی ۱۷ کیلومتری شبکه شرق و غرب آب همدان به یکدیگر متصل شد.
قاسمیفرزاد خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۴۰۰ لیتر بر ثانیه آب به همدان منتقل میشود که در گام نخست به ۱۲۰۰ و در گام بعدی به ۱۸۰۰ لیتر بر ثانیه خواهد رسید و با فعالیتهایی که انجام میشود آرسنیک موجود در آب تالوار به صفر تا سه رسیده در حالیکه استاندارد آن ۱۰ است، در واقع سلامت مردم برای ما واجب شرعی است.
وی با اشاره به استفاده از چاه کشاورزان در زمان قطعی آب شهر همدان، مطرح کرد: کشاورزان با پویش نذر آب ۷۲ حلقه چاه در اختیار ما گذاشتند و همراهی خوبی برای تأمین آب شرب همدان داشتند.
آبرسانی سیار به بیش از ۲۰۰ روستای همدان
استاندار همدان در رابطه با آبرسانی به روستاها اظهار کرد: بیش از ۲۰۰ روستا با تانکر آبرسانی سیار میشدند به همین علت قراردادی به منظور آبرسانی دائم به این روستاها با قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) داشتیم که تاکنون ۳۵ درصد پیشرفت داشته است.
وی با بیان اینکه بنا داریم تا ۲۵ درصد مصرف آب کشاورزی را کم کنیم، گفت: کشت هندوانه را ممنوع کردیم و به دنبال گسترش کشت گلخانهای هستیم همچنین تلاش میکنیم تا رویکرد اشتغال را به سمت گردشگری و فناوریهای نوین ببریم.
قاسمیفرزاد تأکید کرد: جلب اعتماد عمومی و بازسازی سرمایه اجتماعی در رأس امور ما بوده و تلاش کردیم با پیگیری میدانی مشکلات، ارتباط مستقیمی با مردم داشته باشیم که حضور در سامد، مساجد، نمازجمعه، دیدار و ملاقات مردمی، سفرهای شهرستانی و بازدیدهای سرزده در همین راستا بوده است.
وی ادامه داد: از بدو ورود بحث بومیگزینی مدیران دستگاههای اجرایی و جوانگرایی مدیران استان را مد نظر داشتیم که استمرار خواهد داشت و در این راستا موضوع مردمیسازی مطرح شده و به همین علت یک دستیار مردمیسازی انتخاب کردیم.
استاندار با اشاره به سیاستهای دولت سیزدهم، توضیح داد: ایجاد اشتغال، دانشبنیان کردن صنایع، تأمین زمین برای طرح نهضت ملی مسکن، ساماندهی بازار، توسعه صادرات، تسهیل در روند اداری برای سرمایهگذاری، پیشتازی اقتصاد دانشبنیان و کاهش خامفروشی در دستور کار قرار گرفته است.
احیای ۵۹ واحد تولیدی تا پایان آبانماه
وی در رابطه با کارگروه رفع موانع تولید نیز بیان کرد: از نظر شاخصهای کمی در جایگاه پنجم کشور و از نظر شاخصهای کیفی در جایگاه سوم کشور قرار داریم به طوریکه از ابتدای سال تا پایان آبانماه ۵۹ واحد تولیدی احیاء شده است.
قاسمیفرزاد اضافه کرد: ۱۴ شرکت خلاق در استان وجود دارد که تا پایان سال به ۲۳ شرکت خواهد رسید و ۱۹ مرکز رشد نیز در استان وجود دارد که تا پایان سال به ۲۱ مورد میرسد.
وی در رابطه با پردیس نوآوری کشاورزی اعلام کرد: با توجه به اهمیت حوزه کشاورزی و مسأله کمبود آب، به عنوان نخستین استان در کشور این پردیس را راهاندازی کردیم و نخستین استان بودیم که الگوی طرح کشت را استفاده کردیم.
استاندار در رابطه با صدور پروانه ساخت در همدان، اظهار کرد: در شهرداری همدان مدت زمان صدور پروانه ساخت تقلیل پیدا کرده است اما انتظار داریم به حداکثر یکماه برسد.
ساخت مسکن ملی در شهر جدید «حورا»
وی با اشاره به نهضت ملی مسکن، توضیح داد: در ۳۱ شهر زمین تأمین شده و در همدان نیز زمینی درنظر داشتیم که معارض ایجاد شد اما در چندین نقطه در حال توافق هستیم و یکی از طرحها شهر جدید «حورا» است که نام آن تغییر خواهد کرد.
قاسمیفرزاد در رابطه با حوزه سلامت، مطرح کرد: بعد از کرونا توجه به سلامت عمومی جامعه، بیشتر شده است به طوریکه ۶۰ درصد جامعه آماری استان تحت پوشش بیمه سلامت هستند و طرح نسخهنویسی الکترونیکی نیز به صورت صددرصدی در استان اجرا میشود.
وی افزود: تأمین خدمات درمان ناباروری در جهت اجرای قانون حمایت از خانواده در دستور کار قرار گرفته و زوجین نابارور تا سن ۴۵ سالگی میتوانند سه دوره از این خدمات با تخفیف ۹۰ درصد استفاده کنند و از ابتدای سال تاکنون ۵۸۷ زوج از این خدمات استفاده کردند.
تحقق ۸۸ درصدی تعهد اشتغال در همدان
استاندار در رابطه با تحقق ۸۸ درصدی تعهد اشتغال در سال جاری، مطرح کرد: امیدواریم تا پایان سال بتوانیم بیش از تعهد خود اشتغالزایی داشته باشیم.
وی با اشاره به سرمایهگذاری خارجی توضیح داد: در شش ماهه دوم سال گذشته، سه فقره سرمایهگذاری خارجی در چهار پروژه و از ابتدای امسال نیز هفت فقره سرمایهگذاری خارجی در استان داشتیم.
قاسمیفرزاد در رابطه با بهکارگیری افراد فاقد کد استخدامی در دستگاههای دولتی، مطرح کرد: قاطبه مدیران جمهوری اسلامی افراد پاکدست و سالمی هستند اما با تغییر دولت، جابهجایی انجام خواهد شد و ما وظیفه داریم نسل جوان را وارد سیستم کنیم و بر اساس جایگاه محل خدمت، متناسب با ضرورت افراد را انتخاب میکنیم.
وی ادامه داد: دولت سیزدهم عقد اخوتی با کسی ندارد که بگوییم افراد چهار سال در پست خود خواهند ماند، اگر فردی کارآمد نباشد برداشته میشود، در واقع جابهجایی جزء لاینفک کارهاست و تلاش داریم از افراد توانمند فارغ از دستهبندیهای سیاسی بهکار گرفته شود.
به دنبال خط هوایی اختصاصی هستیم
استاندار با اشاره به هزینه استهلاک ناوگان هوایی، مطرح کرد: مردم از بلیط هواپیما استقبال نمیکنند و به دنبال این هستیم تا یک خط هوایی اختصاصی در همدان داشته باشیم تا در مواقعی که از پروازها در همدان استقبال نمیشود، به جای دیگری برود و در زمان استقبال نیز به همدان بازگردد.
اگر شخصی بهتر از من باشد، کمک میکنم
وی در رابطه با عملکرد استانداری همدان، اظهار کرد: براساس ارزیابی وزارت کشور در رتبهبندی استانهای کشور، همدان در رتبه چهارم قرار دارد. هر زمان وزارت کشور و رئیس جمهور به این نتیجه برسند که شخصی بهتر از من برای استانداری همدان وجود دارد، ما کمک میکنیم.
قاسمیفرزاد با اشاره به اعتبار ۱۴ هزار میلیارد تومانی سفر رئیس جمهور به همدان، خاطرنشان کرد: تاکنون ۱۳۰۰ میلیارد تومان از این مصوبات به استان همدان اختصاص داده شده است.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری همدان نیز در این نشست گفت: آنچه ابزار دولت است، مورد استفاده قرار میگیرد و آنچه به فروش میرسد، اموال مازاد است.
سیدمحمدرضا میرصفدری با بیان اینکه یکی از منابع تأمین اعتبار کشور، فروش اموال مازاد است، اظهار کرد: در قانون بودجه ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ پیشبینی شده و سهم ما از این منبع ۳۸۰ میلیارد تومان است که پنج درصد آن تاکنون محقق شده است.
باید شهر را به سمت اراضی غیرقابل کشاورزی انتقال دهیم
معاون امور عمرانی استانداری همدان نیز با بیان اینکه برای گسترش باید شهر را به سمت اراضی غیرقابل کشاورزی انتقال دهیم، گفت: پروژهای که به عنوان نهضت ملی مسکن آغاز شده، بزرگترین پروژه بعد از انقلاب در کشور است. در حال حاضر برنامههای استانی تدوین شده و در حال پیگیری است و پروژههایی که در شهرک بهشتی در حال انجام است، بالاترین کیفیت را دارد.
فرزاد تیموری ادامه داد: ما باید برای گسترش شهر را به سمت اراضی غیرقابل کشاورزی انتقال دهیم و این یک الزام قانونی است که اراضی کشاورزی نباید برای مسکن در نظر گرفته شود.
وی در رابطه با ثبت جهانی هگمتانه، توضیح داد: با سیاستگذاری انجام شده درخواستهایی که برای این موضوع مطرح شد را انجام دادیم و امیدواریم این پروژه به نتیجه برسد.
خوراک پتروشیمی ابنسینا آماده شده
معاون امور اقتصادی استاندار همدان نیز با بیان اینکه تلاش ما بر این است تا منطقه ویژه جهانآباد رونق پیدا کند، اظهار کرد: زیرساختها آماده شده و عمده تلاش ما این است تا منطقه را رونق دهیم.
سیدمجتبی حسینی با اشاره به اینکه خوراک پتروشیمی ابنسینا آماده شده است، گفت: واحد پتروشیمی ابنسینا با ظرفیتی در حال فعالیت بود که به دنبال توسعه ظرفیت هستند.
وی در رابطه با علت تغییر مدیرعامل شرکت نمایشگاههای همدان نیز توضیح داد: آقای بداغی به دلایلی تمایل به همکاری نداشت و استعفا داد.
انتهای پیام