دکتر علی فرهادی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: سه بیمارستان در دست احداث داریم که شامل نیایش خرمآباد ۵۱۵ تختخوابی، رازی کوهدشت و گهر دورود هر کدام ۲۵۰ تختخوابی هستند.
وی با بیان اینکه به بیمارستان گهر دورود متاسفانه ایرادی از طرف معاونت فنی سازمان برنامه وارد شد مبنی بر جانمایی آن که خوشبختانه با آزمایشات و پیگیریهای انجام شده این ایراد برطرف شده است، افزود: هماکنون بیمارستان گهر دورود با وجود پیمانکار خوبی که دارد فعال است اما باز هم اعتبارات از طریق سازمان برنامه و بودجه هنوز تزریق نشده است.
معاون توسعه و مدیریت منابع، دانشگاه علوم پزشکی لرستان اضافه کرد: انتظار میرود با توجه به اینکه این پروژه جزو مصوبات سفر هیات دولت به استان است در اسرع وقت با کمک سازمان برنامه لرستان فعالتر شود.
فرهادی گفت: تاکنون ۱۵ میلیارد تومان از سوی سازمان برنامه و بیش از ۲۰ میلیارد تومان از سوی وزارت بهداشت برای پروژه مذکور اعتبار گرفته شده است.
وی با بیان اینکه بیشترین اعتبار از طریق وزارت بهداشت تامین شده و متاسفانه سازمان برنامه و بودجه اعتبارات آن را تزریق نکرده است، تصریح کرد: امیدواریم با توجه به اینکه آخرین مطالعات زمینشناختی و ژئوتکنیک را انجام دادیم و نتیجه آن مثبت بوده است، این اعتبارات سریعتر آزاد شود تا پروژه شتاب بیشتری به خود گیرد.
معاون توسعه و مدیریت منابع، دانشگاه علوم پزشکی لرستان عنوان کرد: بیمارستان گهر دورود ۲۵۰ تختخوابی است که با افتتاح آن به همراه بیمارستان نیایش خرمآباد و رازی کوهدشت نیاز استان به تخت برطرف خواهد شد و بیش از ۱۰۰۰ تخت به مجموع تختهای استان اضافه خواهد شد.
فرهادی با بیان اینکه در لرستان بیمارستان تک تخصصی نداریم و هر سه بیمارستان مذکور در دست احداث، جنرال هستند، یادآور شد: با احداث این بیمارستانها سرانه تخت در استان به بالای دو تخت خواهد رسید که برابر با استاندارد کشوری است.
انتهای پیام