نوریالدین مرادیعاشور در گفتوگو با ایسنا، افزود: این تعداد طرح با اعتباری افزون بر ۱۳۲ هزار و ۳۰۰ میلیون ریال از محل اعتبارات و منابع داخلی در دهه فجر به منظور خدمات رسانی هر چه بهتر به مشترکان برق در نقاط مختلف شهرستان به بهره برداری خواهد رسید.
وی ادامه داد: تعویض سیم با کابل خود نگهدار با اعتباری افزون بر ۵۰ هزار میلیون ریال، توسعه شبکه فشار ضعیف روستایی با اعتبار ۸۰۰۰ میلیون ریال، توسعه شبکه فشار ضعیف شهری با اعتباری افزون بر ۳۸۰۰ میلیون ریال، نصب چراغهای نقاط مختلف شهری با اعتباری افزون بر ۲۰۰۰ میلیون ریال و برق دار کردن پروژههای صنعتی و کشاورزی با اعتباری افزون بر ۴۵ هزار میلیون ریال از پروژههای برق رسانی قابل افتتاح این شهرستان در ایام الله دهه مبارک فجر خواهد بود.
مرادیعاشور همچنین خاطرنشان کرد: نصب کنتور عادی با اعتباری افزون بر ۳۵۰۰ میلیون ریال، تعمیرات خطوط فشار ضعیف و متوسط با اعتباری افزون بر ۱۱ هزار میلیون ریال، احداث پست عمومی شهرک شهرداری با اعتباری افزون بر ۳۵۰۰ میلیون ریال، تامین روشنایی محله چیچی امام با اعتباری افزون بر ۴۰۰۰ میلیون ریال و تامین روشنایی پشت باشگاه کارگران با اعتباری افزون بر ۱۵۰۰ میلیون ریال از دیگر پروژه های برق رسانی است که در دهه فجر در سطح این شهرستان افتتاح میشود.
وی در ادامه شبکههای فشار متوسط این شهرستان را ۱۰۰۰ کیلومتر و شبکه فشار ضعیف را ۴۰۰ کیلومتر برشمرد و یادآور شد: سال گذشته شرکت توزیع برق شهرستان اسدآباد دارای ۱۸ میلیارد تومان اعتبار بوده که از این میزان اعتبار ۱۳ میلیارد آن جذب شد.
این مقام مسئول بیان کرد: اعتبار امسال شرکت توزیع نیروی برق شهرستان ۳۸ میلیارد تومان بوده که سعی داریم این میزان اعتبار را نیز مانند سال گذشته با پیگیری و تلاش لازم جذب کنیم.
مرادیعاشور گفت: در سال ۹۹ شرکت توزیع برق شهرستان ۲۵ کیلومتر و در سال گذشته ۱۸ کیلومتر شبکه کابل خودنگهدار در سطح شهرستان اجرا کرده که برنامه هدفگذاری شده امسال نیز برای این طرح ۳۵ کیلومتر بوده و تاکنون از این میزان برنامه بیش از ۱۷ کیلومتر انجام شده است.
وی با بیان اینکه تا پایانسال جاری تمامی نقاط شهری شهرستان اسدآباد شامل شهر پالیز، آجین و اسدآباد به شبکه کابل خودنگهدار مجهز میشوند، یادآور شد: کاهش سرقت، کاهش تلفات، بالا بردن ضریب و قابلیت اطمینان شبکه از نظر قطعی در شرایط بحرانی چون باد و طوفان، کاهش خطر برق گرفتگی و کاهش خاموشیهای ناشی از اتصال سیمهای مسی برق در زمان بارندگی و وزش باد از مزایای تبدیل سیمهای مسی برق به کابل خودنگهدار به شمار میرود.
انتهای پیام