به گزارش ایسنا، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و عضو کابیته دولت سیزدهم اخیرا در جریان مباحثه با یک نماینده مجلس و انتشار ویدیویی از زنان دفنواز و اظهارات او در حیاط هیأت دولت مبنی بر اینکه «دیگر نمیشود آنقدر سختگیری کرد و من به آن آقایی که اشکال میگیرد و رفتارها و برخوردهای تند میکند میگویم که اگر تحریک میشود، نگاه نکند.» با حاشیههایی مواجه شد. او حالا مطلبی را در فضای مجازی مطلبی با عنوان «جهاد تبیین» منتشر کرده که در آن با این یادآوری که به شبهات و ابهامات مطرح شده در فضای رسانهای پاسخ داده است، نوشت: «نیمهشب گذشته پس از سفر طولانی به «داراب» و «فسا»، زمانی که به تهران بازگشتم، احساس کردم نوشتن این چند جمله ضروری است. بیان این دیدگاهها برای میراث فرهنگی ناملموس و توسعهی گردشگری به شدت لازم و مرتبط است.»
در این زمینه بخوانید:
ضرغامی همچنین پس از آنکه برخی اظهاراتش را برای «جذب قشر خاکستری جامعه» تعبیر کردند، متنی را در فضای مجازی منتشر کرد و نوشت: «در جذب قشر خاکستری باید بگویم که من خودم جزو قشر خاکستری هستم و به آن افتخار میکنم و با کسانی که خودشان را قبّهی نور دانسته و دیگران را رنگبندی میکنند، مرزبندی دارم. ملت از این رنگبندیها خیری ندیده است!
در مورد انتخابات بدانید که اجمالاً ریاست جمهوری در ایران دو دورهای است؛ در سال ۱۴۰۸ من هفتاد سال دارم و مناسب این مسؤولیت نیستم. نه شورای نگهبان صلاحیت من را احراز میکند و نه دیگر علاقهای به قضاوت آنان در مورد خودم دارم.
آقای رییسی نمایندهی جبهه انقلاب است. خدای نکرده شکست او، ضربهی جبرانناپذیری برای همه خواهد بود. کسی گمان نکند که میتواند زودتر از این هشت سال، آلترناتیو باشد.
منت گذاشتن برای پست وزارت و حضور در دولت، برای کسی که بارها این واحد را پاس کرده، به صواب نیست! بیش از هر زمان به جمله امام علی (ع) که فرمود: "دُنْیَاکُمْ هَذِهِ أَزْهَدَ عِنْدِی مِنْ عَفْطَةِ عَنْز" رسیدهام؛ جز خدمت شبانهروزی به مردم، به چیز دیگری فکر نمیکنم.
روش من در تعامل با مردم، ذاتی است؛ نمیتوانم غیر از این باشم. ما را از خودمان نترسانید! همین هستم که میبینید. عمل به سفارش رهبری در همراهی با مردم نباید اینقدر هزینه داشته باشد.
همخوانی اشعار آیینی با محتوای متعالی، چه در نمایشگاه دستاوردهای بانوان دولت و چه دختران جوان بسیجی در میدان پاستور، حتماً کار خوبی است. (هر دو ویدیو در صفحات شخصی من هست.)
جملهی بدیهی «هرکس تحریک میشود نگاه نکند» مرّ صریح دستورات شرعی و موضع امام خمینی (ره) درباره آن سریال معروف است. رساله بخوانید: "نظر کردن به وجه و کفین بدون قصد ریبه جایز است" صدها سال است که مراجع بزرگ شیعه در مورد این ملاک، فتوا دادهاند!
اداره حکومت باید با نگاه «اضعف مأمومین» باشد. برخی سختگیریهای حداکثری را برای زندگی شخصی خودمان حفظ کنیم؛ سختگیری به مردم، نتیجهاش همین است که میبینید!
راهی جز گفتوگو نداریم و به تعبیر رهبر انقلاب «لسان قوم» داشته باشیم و بدانیم که راه ارتباط با جوانان «باتوم» نیست. حداقل در جبههی انقلاب به توصیهی رهبری عمل کنیم.
تذکر، سؤال و استیضاح حق نمایندگان مجلس است. اما با نمایندهای که هتاکی و اقدام به درگیری فیزیکی را بخشی از حقوق نظارتی خود میداند، چه باید کرد؟ البته حساب ایشان از سایر نمایندگان محترم که تعداد زیادی از آنها مستقیم و غیرمستقیم از این رفتار برائت جستند، جداست.
امر به معروف و نهی از منکر ضرورت دین است؛ آداب آن را بیاموزیم و به جای سلیقههای شخصی، فقط بر اساس آنچه شرع مقدس میگوید، عمل کنیم. مردم را نسبت به دین خدا بدبین نکنیم که مدیون شهدای گرانقدرمان خواهیم شد.»
پیشتر نیز برخی اظهارات ضرغامی درباره امر به معروف، حجاب و زنان، فیلترینگ اینترنت و دسترسی آزاد به فضای مجازی، حاشیهساز شده بود.
در این زمینه بخوانید:
انتهای پیام