محمد جوروند در گفت وگو با ایسنا با تاکید بر اینکه شاعر امروز برای نیل به وضعیت روشن برای شعر گفتن باید نفس خود را تهذیب کنند، گفت: عاملی که شاعر سپیدسرای امروز باید به آن توجه ویژهای داشته باشد تهذیب نفس است چراکه نبود توجه به این موضوع و بیاهمیت بودن نسبت به آن باعث میشود اثری به مخاطب تحویل داده شود که تکراری و مفهوم و مضمون در آن به بازیچه گرفته شده باشد.
اثر تالیفی «العولمه و اثرها علی الاقتصاد الاسلامی» (جهانی شدن و تاثیر آن بر اقتصاد اسلامی) و سه مجموعه شعر «بوی خرمشهر»، «با کاروان سوره طاها» و «شهر آسمانی» از کتابهای جوروند هستند. او همچنین در کارنامه خود مدیر کلی فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، ریاست ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستانهای شوش، اندیمشک، خرمشهر، آبادان و اهواز را دارد.
او با اشاره به اینکه از دیرباز عرفان در شعر ایران زمین جایگاه والایی داشته تاکید کرد: راه شاعران امروزی از راه شاعران عارفی همچون سنایی، حافظ، مولوی، سعدی و... نباید جدا باشد.
جوروند خاطرنشان کرد: ترکیب شعر عارفانه و عاشقانه نشانه کامل بودن شعر شاعران قدیم است. از این رو، امروزه برای اینکه ادبیات فارسی به غنا و کمال برسد بیش از پیش نیازمندی ادبیات به شعر عارفانه احساس میشود.
این شاعر با اشاره به عوامل موثر در تکثر ناشاعران توضیح داد: نبود مطالعه کافی، نرسیدن به تعریفی درست از شعر، صرفا احساس را در مخاطب برانگیختن و... از جمله عوامل متعددی هستند که در نشر آثار بیمحتوا و مبتذل نقش دارند.
از جوروند شاعر در ایسنا:
شعر گذشته جهانیتر از شعر امروز بود
انتهای پیام