به گزارش ایسنا، معاون فرهنگی و هنری حوزه هنری خوزستان درباره کارگاه آموزش نویسندگی سومین جشنواره داستان حماسی اظهار کرد: این کارگاه با هدف تربیت، پرورش و شناسایی استعدادهای حوزه داستاننویسی و نویسندگی و ارتقای سطح علمی داستاننویسان و علاقهمندان به داستاننویسی برگزار شد.
سید محمدهادی شفیعی با اشاره به حضور ۴۰ نفر از علاقهمندان به داستاننویسی و نویسندگی در این کارگاه آموزشی افزود: طرحهای داستانی پس از جمعآوری زیر نظر یکی از استادان و داوران جشنواره داستان حماسی انتخاب و طرحهای برگزیده به مرحله نهایی جشنواره راه پیدا خواهند کرد.
معاون فرهنگی و هنری حوزه هنری خوزستان یادآور شد: داستاننویسی و نویسندگی یکی از سرفصلهای کاری حوزه هنری است و ما طبق وظیفهای که داریم با برگزاری این کارگاهها درصدد تربیت و تقویت استعدادهای داستاننویسی و فراهم کردن بستر کار برای آنها هستیم.
شفیعی با بیان این که کارگاه آموزشی نویسندگی به صورت رایگان برگزار شد گفت: به همه شرکتکنندگان در این کارگاه گواهی شرکت در کارگاه و پایان دوره اعطا میشود.
وی ادامه داد: جایزه ملی داستان حماسی، داستان حماسی را به عنوان یک گونه در جریان ادبیات داستانی کشور مطرح میکند که گونهای خاص از داستان و برآمده از تاریخ تمدن، فرهنگ و کنشهای جمعی مردم است.
معاون فرهنگی و هنری حوزه هنری خوزستان تصریح کرد: با توجه به استقبال علاقهمندان به داستاننویسی و نویسندگی و ضرورت دانشافزایی آنها، این کارگاهها به صورت مستمر برگزار خواهد شد. برنامهریزی برای برگزاری کارگاههای داستاننویسی سوژه محور و موضوع محور در حال انجام است که خروجی نهایی آنها چاپ کتاب خواهد بود.
انتهای پیام