دکتر هوشمند عزیزی در گفت و گو با ایسنا، اسنپ فنی را طرح استانی دانشگاه فنی و حرفه ای کرمانشاه معرفی کرد و افزود: در این دانشگاه افراد متخصص و کارآزمودهای تربیت میکنیم که میتوانند مستقیم وارد بازار کار شوند، اما گاها وجود برخی موانع همچون مشکلات مالی مانع از آن میشود که این افراد بتوانند برای خود شغلی ایجاد کنند.
وی ادامه داد: در این راستا بدنبال اجرای طرحی هستیم که طی آن بتوانیم بخشی از فارغ التحصیلان خود را مشغول بکار کنیم، بگونهای که برای داشتن یک شغل تنها به یک جعبه ابزار نیاز خواهند داشت.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای کرمانشاه از این طرح به عنوان "اسنپ فنی" یاد کرد و گفت: در این طرح دانشجویانی که از دانشگاه ما فارغ التحصیل شدهاند میتوانند در این اسنپ فنی ثبت نام کنند تا به مردم خدمات فنی ارائه دهند.
وی با بیان اینکه هزینه ارائه خدمات فنی در این طرح برای مردم کمتر از خدمات فنی آزاد خواهد بود، افزود: البته فارغ التحصیلانی که در این طرح به عنوان فنی کار در اسنپ فنی ثبت نام میکنند و برای تعمیرات تاسیسات و وسایل مردم به خانههایشان مراجعه میکنند، باید تاییدیه دانشگاه را از نظر بالا بودن سطح مهارت و آداب اخلاقی کسب کنند.
به گفته این مسئول، نرم افزار این طرح در حال طراحی است و به نظر می رسد ظرف شش ماه آینده اسنپ فنی در کرمانشاه راهاندازی شود.
عزیزی کمک به اشتغال بخشی از دانش آموختگان این دانشگاه و درآمدزایی برای دانشگاه را از جمله اهداف این طرح اعلام کرد و گفت: در حال حاضر دانشگاهها به سمت درآمدزایی رفتهاند و اجرای چنین طرحی می تواند به درآمدزایی دانشگاه ما نیز کمک کند.
وی خاطرنشان کرد: درصورتی که این طرح در کرمانشاه موفقیتآمیز باشد، در سایر دانشگاههای فنی و حرفهای کشور هم اجرا خواهد شد.
انتهای پیام