صالح گلناری در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه پنیرک حاوی ویتامین C، تاننها، مخاط، آنتوسیانین گلیکوزید مالوین و فلاونوئیدها است، اظهار کرد: روغن پنیرک در بیشتر لوازمهای آرایشی و زیبایی مورد استفاده قرار میگیرد.
وی با بیان اینکه درمان بیماریهای کلیه و مثانه مانند سوزش مجاری ادراری و گیاه پنیرک برای عفونت مثانه از دیگر خواص پنیرک است، ادامه داد: یکی از خواص پنیرک کمک به درمان زخم است.
کارشناس گیاهان دارویی با بیان اینکه مزاج این گیاه سرد و تر است، اضافه کرد: یکی از خواص مهم این گیاه کمک به نرم شدن سینه و راه هوایی بوپده و سبب نرمی قفسه سینه به هنگام سرماخوردگی است.
گلناری با اشاره به تسکین سرفههای خشک، اذعان کرد: از خواص پنیرک میتوان به رفع تورم دهان و گلو، مقوی رحم، ملین، ادرارآور، ضددرد، ضدالتهاب، تولید شیر بیشتر در مادران شیرده، درمان سرفه (گل پنیرک برای سرفه)، درمان جوش و نیش حشرات، درمان خارش پوست، درمان اگزما، درمان سنگ صفرا، درمان سنگ کلیه، درمان التهاب کلیه، درمان سردرد، رفع یبوست، درد دندان و بیخوابی است.
وی با بیان اینکه مقدار مجاز مصرف پنیرک ۳ گرم در روز است، خاطرنشان کرد: پنیرک را به صورت دمنوش در یک لیوان آب گرم به مدت ده دقیقه بگذارید دم بکشد و پس از آن مصرف کنید.
انتهای پیام