به گزارش ایسنا، به نقل از راشا تودی، اندکی پس از آنکه جو بایدن، رئیسجمهوری آمریکا تصمیم کشورش را مبنی بر ارسال ۳۱ تانک به کییف اعلام کرد، جان کربی، سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا طی یک کنفرانس مطبوعاتی عنوان داشت: ما از ابتدای این جنگی که اکنون ۱۱ ماهه است، حضور داشتهایم. ما با تمام شرایط موجود در کییف، تحولاتی را در تواناییها و ظرفیتهایی که به اوکراین میدهیم، ایجاد کردهایم.
کربی در ادامه با اشاره به حمله احتمالی توسط نیروهای اوکراینی گفت: شرایط موجود در کییف و نوع جنگی که روسها به راه انداختهاند، از چیزهایی هستند که تغییر کرده و از همه مهمتر ما معتقدیم که اوکراینیها طی هفتهها و ماههای آتی به تواناییهای بیشتری نیاز خواهند داشت.
وی در پایان خاطرنشان کرد: مسئله نگهداری و حفظ این تانکها حائز اهمیت میباشند؛ بنابراین به همین دلیل است که ما میخواهیم نسبت به آموزش نیروهای اوکراینی اطمینان حاصل کنیم. آموزش این نیروها به زودی شروع خواهد شد.
همزمان با اینکه متحدان اروپایی واشنگتن نسبت به ارسال تانکهای لئوپارد ۲ ساخت آلمان به کییف توافق کردند، این تصمیم جدید ایالات متحده آمریکا اعلام شد.
از زمان آغاز حمله روسیه به اوکراین (۲۴ فوریه)، غرب کمکهای مالی و تجهیزات نظامی گستردهای را به اوکراین ارسال کرده است. در این میان، آمریکا با ارسال بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار کمک از بزرگترین حامیان کییف محسوب میشود.
روسیه هم بارها از غرب خواسته است تا "پمپاژ" تسلیحات به اوکراین را متوقف کند و اعلام کرده که ادامه چنین روندی درگیریها و خصومتها را میان مسکو و کییف طولانیتر میکند و موجب میشود مردم عادی اوکراین رنج بیشتری بکشند.
انتهای پیام