اسدالله عباسی امروز، ۵ بهمن ماه در نشست بررسی راهکارهای ثبت رشت به عنوان شهر جهانی صنایع دستی، افزود: صنایع دستی از مزیت ها و ظرفیت های گیلان است و مدیران دستگاه ها می بایست فرصت پیش آمده را قدر بدانند و تا حضور ارزیابان یونسکو در اوایل اسفند امسال به منظور ارزیابی وضعیت رشت برای ثبت به عنوان شهر جهانی صنایع دستی، مشکلات را رفع کنند و اگر در این راه به مانعی برخورد کردند من شخصا پای کار هستم.
وی با اشاره به نامزد شدن شهر رشت برای ثبت با عنوان «شهر جهانی صنایع دستی» گفت: صنایع دستی و هنرهای سنتی نشانگر این تست گیلانیان همیشه تاریخ دارای نبوغ، نوآوری و اندیشه بوده اند؛ رشت مرکز گیلان است و همه اندوخته ها و سرمایه های ما در رشت متمرکز است و اینکه این شهر جهانی شود؛ نه یک موضوع ذهنی بلکه کاملا عینی است.
استاندار گیلان با تاکید بر اینکه میراث زندگی زیبای پیشینیانمان باید حفظ شود، بیان کرد: این میراث می بایستی به نسل نو انتقال یابد و فرزندان این سرزمین در جای جای کشور باید با مفاخر کشور خویش در قالب کتاب های درسی آشنا شوند.
عباسی، احیا و مرمت ابنیه تاریخی، شناسنامه دار کردن همه شهر های تاریخی استان گیلان و توجه به تولیدات، محصولات و برندسازی ظرفیت ها را ضروری دانست و اظهار کرد: با این اقدام مشاغل خانگی و روستایی افزایش، مهاجرت ها معکوس و از حاشیه نشینی جلوگیری شده و با ایجاد اشتغال سطح درآمد نیز افزایش می یابد.
وی با بیان اینکه ایجاد بازارچه های دائمی صنایع دستی بایستی شاخص عملکرد ارزیابی شهرداران استان باشد، تاکید کرد: زمان برای فراهم سازی شرایط ثبت رشت به عنوان شهر جهانی صنایع دستی محدود است؛ مسئولان پای کار باشند و فرصت پیش آمده را قدر بدانند تا با همکاری و هماهنگی و تلاش شبانه روزی افتخار جهانی دیگری برای استان ثبت شود.
انتهای پیام