کیهان گلستانی در گفت وگو با ایسنا با بیان اینکه ارائه برنامه رژیم غذایی در باشگاه توسط مربیانی که مدرک کارشناسی تغذیه ندارند، ممنوع است، اظهارکرد: برخی از مربیان ورزشی بدون داشتن مدرک اقدام به ارائه برنامههای غذایی برای افزایش یا کاهش وزن به ورزشکاران میکنند که این کار سلامت یک ورزشکار را به خطر می اندازد.
وی تاکید کرد: باشگاهدار میتواند برای انجام این کار از حضور یک کارشناس ارشد تغذیه در باشگاه بهره ببرد تا از بروز حوادث احتمالی برای یک ورزشکار جلوگیری شود.
معاون توسعه ورزش قهرمانی ورزش و جوانان البرز در ادامه به فروش مکمل های ورزشی در باشگاه ها اشاره کرد و گفت: فروش هرگونه مکمل ورزشی و دارو در کلیه باشگاهها ورزشی توسط باشگاه داران و مربیان ممنوع است.
گلستانی گفت: با توجه به سوءاستفاده برخی از افراد برای فروش مکملهای ورزشی غیر استاندارد، به تمامی باشگاههای ورزشی به ویژه باشگاههای بدنسازی ابلاغ شد تا از فروش هرگونه مکمل ورزشی و دارو در باشگاه خودداری کنند.
این مسئول به تعداد باشگاهای ورزشی در سطح استان اشاره کرد و بیان کرد: ۱۸۰۰ باشگاه ورزشی دارای مجوز از این اداره کل هستند که از این تعداد حدود ۶۵ درصد در کرج، ۲۰ درصد فردیس و مابقی هم در سایر شهرستان ها فعالیت می کنند.
وی بیان کرد: روند صدور مجوز برای تاسیس باشگاه از طریق سایت وزارت ورزش و جوانان صورت خواهد گرفت و باشگاه دار باید قبل از ثبت نام اقدام به ثبت اطلاعات مربیان در سامانه مبین نماید تا روند تمدید و صدور مجوز در سریعترین زمان ممکن انجام شود.
معاون توسعه ورزش قهرمانی ورزش و جوانان البرز خاطر نشان کرد: هدف ما ارتقای سلامت ورزشکاران و خانواده هاست، نظارت های ویژهای بر تمامی باشگاههای ورزشی استان توسط هیات پزشکی-ورزشی و واحد بازررسی این اداره کل انجام میشود.
انتهای پیام