استقرار هوای سرد و ادامه آلودگی هوا در قزوین

کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان قزوین گفت: برای روزهای سوم و چهارم بهمن، با توجه به استقرار هوای سرد و پایداری جو، همچنان انباشت آلاینده‌های جوی را در مناطق صنعتی و پرتردد استان قزوین داریم.

مهدی آخوندی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: طی چند روز آینده وضعیت جوی در سطح منطقه نسبتاً پایدار بوده و در برخی مناطق استان پدیده مه را خواهیم داشت، آسمان برخی از مناطق استان نیز کمی ابری خواهد بود.

وی ادامه داد: برای فردا و پس‌فردا، سوم و چهارم بهمن ماه، جریانات در سطح استان شمالی می‌شوند که ممکن است در شهرهایی مانند کوهین، تاکستان و بوئین‌زهرا گاهی وزش بادها نسبتاً شدید باشد.

کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان قزوین عنوان کرد: با توجه به استقرار هوای سرد و پایداری جو، همچنان انباشت آلاینده‌های جوی را در مناطق صنعتی و پرتردد استان خواهیم داشت.

آخوندی بیان کرد: کمینه دمای استان طی ۲۴ ساعت گذشته مربوط به صبح امروز در شهر آوج با دمای منفی ۱۲ درجه سلسیوس بود و بیشینه دما نیز روز گذشته در رازمیان ۶ درجه بالای صفر بود، نوسانات دمای شهر قزوین نیز بین منفی هفت و سه درجه سلسیوس ثبت شده است.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲ بهمن ۱۴۰۱ / ۱۲:۰۱
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1401110201205
  • خبرنگار : 50552