علی امانی امروز در جمع خبرنگاران، گفت: هریک از این عنوان برنامه که چندین برنامههای مجزا دارد با محوریت مردمی برگزار خواهد شد و از روز جمعه ۳۰ دیماه برگزاری برنامهها شروع شد.
وی با اشاره به اینکه بیشترین تعداد برنامهها در حوزه آموزش و پرورش است، افزود: مهمترین این برنامهها توزیع پرسش با موضوع روایتی از ششم بهمن، حضور راویان آموزش دیده برای تبیین این حماسه در کلاس درس دانشآموزان و نیز اجرای همخوانی سرود دانشآموزان با موضوع ششم بهمن درمیدان ۱۷ شهریور است.
دبیر ستاد گرامیداشت حماسه ششم بهمن آمل، برگزاری جشنواره "طاها ستاره شمالی"، آیین نواخته شدن زنگ حماسه مردمی ششم بهمن در مدارس مازندران و نمادین در شهرستان آمل، برگزاری چندین مسابقه مهم ورزشی در سطح استانی و کشوری، برگزاری همایش پیادهروی خانوادگی به یاد حماسه سازان ششم بهمن سال۱۳۶۰ را بخشی از برنامههای محوری این هفته در شهرستان اعلام کرد.
این مسئول، برگزاری مراسم ازدواج آسان برای ۴۱ زوج به یاد ۴۱ شهید حماسه ششم بهمن، ویژه برنامه پلاک، روایت ۲۵، عطرافشانی گلزارشهدا، ساخت بارکدخوان مزارشهدای ششم بهمن، رونمایی از کتاب شهدای فرهنگی، برگزاری یادواره شهدا در سطح حوزههای مقاومت بسیج و دیدار با مسئولان استانی را از دیگر برنامههای هفته بزگداشت حماسه ششم بهمن شهرستان آمل عنوان کرد.
امانی با اشاره به اینکه برخی دیگر از برنامههای فرهنگی و مناسبتی در موضوعات مختلف سیاسی، فرهنگی و هنری با هدف تبیین حماسه بزرگ و مردمی ششم بهمن در سطح ادارات، پایگاههای مقاومت بسیج و مردمی پیشبینی شده است، یادآور شد: آیین گرامیداشت چهل ویکمین سالگرد این حماسه چهارشنبه شب ۵ بهمن به منظور گرامیداشت ۴۱ شهید حماسه مردمی با حضور اقشار مختلف مردم و مدیران ارشد کشوری و استانی در مصلای بزرگ قدس آمل برگزار میشود.
دبیر ستاد حماسه ششم بهمن آمل به برخی پیگیریهای این ستاد در راستای ماندگاری حماسه مردمی ششم بهمن سال ۱۳۶۰ دراین شهر اشاره کرد و گفت: یکی از این اقدامات مهم که در سفر ماه گذشته وزیر آموزش و پرورش به شهرستان آمل پیشنهاد و نامه درخواست آن نیز به وزیر داد شده، درج حماسه ششم بهمن آمل در کتاب درسی دانشآموزان به عنوان درس حماسه و مقاومت بود که با موافقت وزیر مواجه شد.
امانی درپاسخ به پیگیریهای تشکیل بنیاد ششم بهمن آمل نیز گفت: این پیشنهاد نیز درسالهای گذشته مطرح و حتی در شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز مطرح شد که به علت جابهجایی دولتها، روند تصویب این بنیاد هنوز انجام نشده و همچنان منتظر این اقدام مهم هستیم.
وی تصریح کرد: البته موسسه فرهنگی و هنری حماسه ششم بهمن آمل نیز فرایند تشکیل آن با معرفی اعضای آن درحال انجام است.
دبیر ستاد حماسه ششم بهمن آمل همچنین در پاسخ به علت تاخیر در ایجاد و راهاندازی موزه مربوط به شهدای ششم بهمن این شهر، گفت: در جلسه استانی گرامیداشت ویژه برنامههای حماسه مردمی ششم بهمن آمل که در استانداری تشکیل شد، چند مکان قدیمی و تاریخی در شهر آمل برای ایجاد موزه پیشنهاد شده که منتظر تصمیم نهایی برای انتخاب مکان هستیم.
به گزارش ایسنا، درسحرگاه ششم بهمن سال ۱۳۶۰ گروهی از منافقان کوردل از جنگلهای شهرستان آمل به قصد تصرف به این شهر حمله کردند که مردم این شهرستان با ایستادگی جانانه در مقابل آنها، در چند ساعت، توطئه شوم آنان را پاسخ و باعث فرار منافقان شدند.
در این حماسه جاویدان که هرساله مردم آمل خاطره آنرا گرامی میدارند ، ۴۱ نفرشهید و دههانفردیگر نیز مجروح شدند.
انتهای پیام