به گزارش ایسنا، در این رویداد که در قالب دو رویداد «دوشنبههای استارتآپی» و «پیوند» برگزار میشود، ۱۶ استارتآپ فعال در حوزه کشاورزی هوشمند، طرحهای خود را به سرمایهگذاران خطرپذیر معرفی خواهند کرد و پس از آن، این استارتآپها با سرمایهگذاران جلسات B2B خواهند داشت که از حمایت صندوق نوآوری نیز برخوردار است.
در این برنامه همچنین حمایتهای صندوق نوآوری و شکوفایی از تیمهای استارتآپی در قالب طرح «همسرمایهگذاری» تشریح خواهد شد.
به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، این برنامه دوشنبه ۳ بهمن برگزار میشود.
صندوق نوآوری و شکوفایی ریاستجمهوری از سال ۱۳۹۸ در راستای ماموریت خود مبنی بر تامین مالی توسعه فناوری و به ویژه فناوریهای پیشرفته و اولویتدار، در قالب برنامه «همسرمایهگذاری» با صندوقهای پژوهش و فناوری، سرمایهگذاری جسورانه در استارتآپها و طرحهای سرمایهپذیر را آغاز کرده است.
در برنامه همسرمایهگذاری، استارتآپها و دارندگان طرحهای سرمایهپذیر، طرح و مدل کسبوکار خود را به عاملان سرمایهگذاری صندوق نوآوری و شکوفایی معرفی میکنند. در صورتی که یکی از عاملان سرمایهگذاری صندوق نوآوری و شکوفایی، پس از ارزیابی و تایید طرح و مدل کسبوکار، تصمیم به سرمایهگذاری جسورانه روی آن طرح بگیرد، صندوق نوآوری و شکوفایی تا ۸۰ درصد سرمایه جسورانه مورد نیاز آن استارتآپ یا طرح سرمایهپذیر را تامین میکند.
همچنین در رویداد «پیوند»، صندوق نوآوری و شکوفایی در راستای کمک به تحقق و توسعه اقتصاد دانشبنیان، تکمیل زنجیره ایده تا بازار و تجاریسازی نوآوریها، دستاوردهای پژوهشی و اختراعات و کاربردی کردن دانش از فعالیت شتابدهی ایدههای فناورانه حمایت میکند. این حمایت از طریق رویداد «پیوند» به این شکل خواهد بود که ایدهپردازان و استارتآپهایی که هنوز به مرحله «محصول قابل ارائه» (MVP) نرسیدهاند، طی فراخوانی شناسایی شده و آماده ارائه به شتابدهندههای دانش بنیان به عنوان عامل صندوق نوآوری و شکوفایی میشوند.
انتهای پیام