مرتضی عزیزپور در گفتگو با ایسنا با اشاره به خواص درمانی و دارویی گیاه زیره، گفت: زیره یکی از ادویههای معطر است و به دو صورت سیاه و سبز وجود دارد. این گیاه در مناطق گرمسیر ایران به صورت خود رو و یا کشت شده در طبیعت یافت میشود.
وی با اشاره به اینکه گیاه زیره از نفخ معده جلوگیری میکند. افزود: گیاه زیره به علت دارا بودن طبیعتی گرم و خشک میتواند برای افرادی که دارای معده سرد و نفاخ هستند مفید باشد.
متخصص گیاهان دارویی عنوان کرد: خاصیت ضد رطوبتی این گیاه باعث میشود که به مرور زمان از رطوبت معده کاسته شده و چاقی شکم و پهلو را برطرف میکند.
وی در ادامه به روشهای استفاده از این گیاه اشاره کرد و گفت: از پودر آن به صورت ادویه در هنگام پخت غذا و یا هنگام سرو غذا میتوان استفاده کرد و فرقی ندارد که غذا به چه صورتی طبخ شود حال چه به صورت پلو و خورشت باشد یا در آش و سوپ استفاده شود.
کارشناس گیاهان دارویی به افرادی که دارای نفخ شدید و مشکلات گوارشی هستند، توصیه کرد، روزانه به اندازه یک قاشق چایخوری زیره مصرف کنند تا مشکلشان برطرف شود.
عزیزپور یادآور شد: افرادی که دارای معده گرم هستند و دچار سردردهای گرم میشوند، در خوردن زیره به هیچ عنوان افراط و زیادهروی نکنند زیرا امکان تشدید بیماریشان وجود دارد.
انتهای پیام