روح الله بهرامشاهی در اولین نشست تخصصی رویش نو با هدف آزادسازی اقتصاد مولد در بخش فردوس و شهر صفاییه رفسنجان اظهار کرد: نیروی آماده کار و متخصص برای سرمایهگذاران جذابیت دارد. هلدینگ هایی از استان همجوار به علت کمبود نیروی کار به سمت منطقه ویژه اقتصادی میآیند تا از این نیروها استفاده کنند.
وی با بیان اینکه باتوجه به کمبود آب رفسنجان در تلاشیم اشتغال مردم را از کشاورزی به سمت صنعت و کشاورزی کمآببَر سوق دهیم، افزود: با ایجاد کارگو ترمینال در فرودگاه میتوان محصولات گلخانه ای را به سراسر کشور و کشورهای دیگر ارسال کنیم.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان ادامه داد: سرمایه باید تولید ثروت کند درغیر این صورت محکوم به نابودی است. سردار اقتصادی کم داریم تا بتواند ظرفیت اقتصادی کشورهای منطقه را برایمان فعال کند.
به گزارش گروه دریافت خبرگزاری ایسنا، بهرامشاهی با بیان اینکه صندوق سرمایههای خُرد در منطقه ویژه ایجاد شده و مردم میتوانند سرمایه اندک خود را به صورت شرکت های سهامی پروژه ای آزاد کنند، گفت: وقتی سرمایه جمع شد پروژه به بهرهبرداری و سوددهی میرسد که این صندوق منحل و به شرکت تبدیل میشود و آورندگان سرمایه، صاحبان سهام آن شرکت هستند.
وی با بیان اینکه کارخانه باید جایی احداث شود که ظرفیتش را داشته باشد؛ اظهار کرد: گاهی اوقات سرمایهگذارانی اصرار بر سرمایهگذاری در منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان را دارند که واحد تولیدی مدنظرشان متناسب با ظرفیتهای منطقه نیست و ما آنها را به شهرک های صنعتی معرفی میکنیم. برای ما آبادانی شهر مهم است نه محل احداث واحدهای صنعتی.
امام جمعه شهر صفائیه نیز در این نشست گفت: اقتصاد هر منطقه به منزله ستون فقرات آن منطقه است. عمده مشکلات مردم در زمینه اقتصادی به بیکاری و اشتغال برمیگردد که ریشه خیلی از جرائم هم مشکلات اقتصادی است.
حجتالاسلام رفیعی با اشاره به مهاجرت زیاد از بخش فردوس گفت: وقتی دنبال ریشه مهاجرت مردم میگردیم موضوع اشتغال است. افزایش سن ازدواج و کاهش فرزندآوری نیز به بیکاری برمیگردد.
به گفته وی سرمایه های مردم باید به سمتی برود که با تغییر اقلیم و آب و هوا، کارخانه ها فعال باشد.
انتهای پیام