به گزارش ایسنا، نتیجه مطالعاتی که در "ژورنال اقتصادی آمریکا: اقتصاد کاربردی" منتشر شد، حاکی از آن است که کارزاری که دولت ژاپن برای صرفه جویی در مصرف انرژی از زمان تعطیلی اکثر نیروگاههای هسته ای این کشور پس از فاجعه هسته ای فوکوشیما در سال ۲۰۱۱ به راه انداخت، به افزایش نرخ مرگ و میر منجر شده است.
گوئوجون هی و تاکانائو تاناکا، نویسندگان این تحقیقات، نوشتند: با نگاهی به اهداف صرفه جویی در مصرف برق در سراسر مناطق و در طول زمان، نشان می دهیم که این کمپینها، نرخ مرگ و میر را به خصوص در روزهایی که هوا فوق العاده گرم بوده است، به میزان قابل توجهی افزایش داده اند.
گوئوجون هی که مدیر تحقیقات در موسسه سیاست انرژی در دانشگاه شیکاگو و دانشیار در دانشگاه هنگ کنگ است، در این باره گفت: تغییرات اقلیمی، پیش روی ما قرار دارد و تشویق افراد به استفاده کمتر از دستگاههای خنک کننده یا وسایل دیگر برای تحمل هوای داغ، می تواند مردم را به کشتن دهد.
وی در ادامه افزود: رویکرد بهتر در هنگام طراحی سیاستهای اقلیمی، سرعت بخشیدن به عبور به سوی انرژی پاک و تشویق مردم به استفاده از انرژی پاک به منظور محافظت از خود به جای محدود کردن مصرف انرژی یا برق توسط افراد است.
ژاپن معمولا هنگامی که تقاضا برای برق افزایش زیادی پیدا می کند مانند روزهای گرم تابستان یا در زمستان، از مردم می خواهد در مصرف برق صرفه جویی کنند تا از قطعی برق اجتناب شود.
پیش از تابستان ۲۰۲۲، ژاپن از مردم و شرکتها خواست تا حد ممکن، در مصرف برق صرفه جویی کنند تا با خاموشی مواجهه نشوند. پیش از زمستان، ژاپن از مصرف کنندگان عادی و شرکتها خواست صرفه جویی در انرژی را ادامه دهند زیرا امنیت انرژی و تورم قیمت گاز طبیعی مایع (ال ان جی) همچنان یک مسئله جدی مانده بودند.
بر اساس گزارش اویل پرایس، ژاپن اکنون دوباره به استفاده از نیروی هسته ای به عنوان یک منبع انرژی اصلی روی آورده و به دنبال حمایت از امنیت انرژی خود در بحرانی است که به افزایش قیمتهای سوخت فسیلی منجر شده است.
انتهای پیام