مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان:

نقش روحانیت در حوزه جهاد تبیین موثر است

مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان گفت: نقش روحانیت در حوزه جهاد تبیین موثر است.

حجت‌الاسلام مهدی قدرتی امروز، ۲۸ دی‌ماه در نشست خبری با اصحاب رسانه، اظهار کرد: فلسفه سازمان تبلیغات اسلامی تبلبع دین با مبنای اعتقادی بوده و طبق اساسنامه در طول بیش از چهل سال انقلاب به اهداف خود رسیده است.

وی از برگزاری جشنواره «چله انقلاب» در لرستان در پنج محور خبر داد و افزود: بخش فرهنگی این جشنواره شامل کتابخوانی، عکاسی و کلیپ و بخش ورزشی آن شامل فوتسال، دال‌پلان، طناب‌زنی، فوتبال دستی، تنیس روی میز، دارت و طناب‌کشی، است.

این مسئول خاطرنشان کرد: بخش مهارتی جشنواره چله انقلاب در لرستان شامل آشپزی، صنایع‌دستی و نقاشی، بخش قرآنی شامل حفظ قرآن، مفاهیم قصه‌گویی، اذان و مکبری و بخش سرگرمی شامل پانتومیم، استندآپ کمدی و صفحه‌داری فضای مجازی است.

قدرتی با اشاره به اینکه جشنواره چله انقلاب در لرستان در تمامی رده‌های سنی و در بخش بانوان و آقایان برگزار و ثبت‌نام آن تا یکم بهمن ماه ادامه دارد و متقاضیان برای ثبت نام می‌توانند به مساجد هر محله مراجعه کنند، اظهار کرد: از اهداف جشنواره فرهنگی و اجتماعی چله انقلاب که در سه مرحله محله‌ای تا استانی برگزار می‌شود، می‌توان به آشنایی مردم با عظمت انقلاب اسلامی، جریان سازی و بسترسازی برای معرفی دستاوردهای انقلاب اشاره کرد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان با اشاره به اینکه نقش روحانیت در حوزه جهاد تبیین موثر است اما کار اصلی در حوزه جهاد تبیین هنوز انجام نشده است، خاطرنشان کرد: اولویت برنامه‌های سال آینده تبلیغات اسلامی لرستان، جهاد تبیین است، کمااینکه در حوزه فعالیت‌های بخش نوجوان و کودکان، مدارس صدرا به بنیاد کودک و نوجوان ارتقا یافته است.

وی با بیان اینکه در استان مدل کار تبلیغات اسلامی لرستان، عملیاتی یا قرارگاهی است، گفت: از مصادیق عملیات‌های تبلیغات اسلامی لرستان، برنامه ماه رمضان با صدها برنامه است.

قدرتی با اشاره به اینکه در بسیاری از جلسات آرم و لوگوی تبلیغات اسلامی وجود ندارد اما هر هیئتی که برپا باشد، پرچم تبلیغات اسلامی بالا است، گفت: تبلیغات اسلامی لرستان در فعالیت‌ها نقش تصدی‌گری ندارد و نقش حمایتی ایفا می‌کند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان با اشاره به اینکه اتاق وضعیت فرهنگی استان راه‌اندازی شده و در آن، مسائل، چالش‌ها و آسیب‌های فرهنگی احصا و مورد بررسی قرار می‌گیرد، گفت: از طرح‌های شاخص تبلیغات اسلامی استان می‌توان به نهضت پیشرفت بانوان، حرف‌آورد، ایران ۱۴۴۰، دختران حاج قاسم و طرح بانوان فرهیخته، اشاره کرد.

وی با بیان اینکه در سال جاری چندین کارگاه قرآنی از جمله ۴ کارگاه تفسیر، ۴ کارگاه صوت و لحن برگزار شد، از برگزاری ۲۲ جلسه کارگاه اخلاق اداری ویژه کارکنان ادارات خبر داد و گفت: در حوزه مبلغین نیز جلسات توانمندسازی به شکل ماهانه برگزار می‌شود این در حالی است که این سازمان در برنامه‌های رمضان صدا و سیمای استان، حضور جدی داشته که در این راستا مستندهایی تعیین شده است.

قدرتی با بیان اینکه بودجه فصل ۵ تبلیغات اسلامی لرستان، در طول سال، یک میلیارد تومان است، در خصوص آمار نیروی انسانی این سازمان، گفت: آمار پرسنل تبلیغات اسلامی لرستان در مرکز استان ۳۰ و در سطح استان ۷۸ نفر است.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۸ دی ۱۴۰۱ / ۲۲:۱۶
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1401102819857
  • خبرنگار : 50176