مدیرکل نوسازی استان بوشهر:

۴۱۴ مدرسه در استان بوشهر تخریبی هستند

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بوشهر گفت: ۱۷۰۰ کلاس درس در قالب ۴۱۴ مدرسه تخریبی و ۳۴۰ کلاس نیز ناایمن در این استان وجود دارد.

ابراهیم احمدی چهارشنبه ۲۸ دی در بیست و چهارهمین همایش خیران مدرسه‌ساز استان بوشهر در پردیس بنت‌الهدی صدر دانشگاه فرهنگیان اظهار کرد: در راستای توسعه زیرساخت‌های آموزشی و تجهیز مدارس استان تلاش‌های گسترده‌ای صورت گرفته است.

وی با اشاره به وجود ۱۰ هزار و ۸۱۴ کلاس در قالب هزار و ۹۸۰ مدرسه در استان بوشهر بیان کرد: هزار و ۷۰۰ کلاس درس در قالب ۴۱۴ مدرسه تخریبی و ۳۴۰ کلاس نیز ناایمن هستند.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بوشهر از اجرای ۱۱۷ پروژه فعال و نیمه تمام آموزشی در استان خبر داد و خاطرنشان کرد: برای تکمیل و اجرای کامل این پروژه‌ها نیازمند کمک و همکاری خیران هستیم.

احمدی از جمع آوری کلاس‌های کانکسی استان تا مهرماه سال آینده خبر داد و بیان کرد:۲۰ تا ۳۰ مدرسه سنگی با ملات نامرغوب در استان وجود دارد که تخلیه شده است.

وی با اشاره به در دست ساخت بودن ۱۴۰ کلاس درس و ۲ سالن ورزشی در قالب ۳۴ پروژه آموزشی با اعتبار ۱۸۵ میلیارد تومان افزود: سهم خیرین مدرسه ساز استان بوشهر در این پروژه‌ها، ۸۵ میلیارد تومان است.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بوشهر تصریح کرد: ۲۵۰ هزار دانش‌آموز استان بوشهر در هزار و ۹۸۰ آموزشگاه شامل هزار و ۴۸۶ مدرسه دولتی و ۴۹۴ مدرسه غیردولتی مشغول به تحصیل هستند.

۱۷۰۰ کلاس درس تخریبی در بوشهر وجود دارد

آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری، نماینده ولی فقیه در استان بوشهر نیز در این آیین اظهار کرد: توسعه زیرساخت‌ها و تجهیز فضاهای آموزشی یکی از ابعاد هندسه آموزش و پرورش است. از این رو ساخت مدرسه با تجهیزات استاندارد و کتب درسی پر محتوا و داشتن معلم توانمند در یک جامعه بسیار مهم است.

وی اضافه کرد: نبود زیرساخت آموزشی مناسب، معلمان توانمند دچار چالش  کرده است. لذا ساخت مدرسه و تجهیز امکانات استاندارد، مسیر پیشرفت و تحقق تمدن یک کشور را فراهم می‌کند.

امام جمعه بوشهر، از وجود ۱۷۰۰ کلاس تخریبی در استان بوشهر خبر داد و خاطرنشان کرد: چرا باید این همه امکانات و وجود صنایع بزرگ ثروت‌زا ۱۷۰۰ کلاس تخریبی در استان بوشهر وجود داشته باشد؟

رئیس شورای فرهنگی عمومی استان بوشهر تصریح کرد: اکنون در این استان ۱۷۰۰ کلاس تخریبی وجود دارد که ۵۰۰ مورد آن مروبط به مرکز استان است؛ کلاس تخریبی در عسلویه کنار تاسیسات و صنایع بزرگ پسندیده نیست.

صفایی بوشهری با تاکید بر لزوم نوسازی کلاس‌های تخریبی در نقاط مختلف استان بوشهر  عنوان کرد: کلاس‌های تخریبی شایسته این استان نیست که لازم است نهضت پایان عمر کلاس‌های تخریبی در قالب پروژه سه تا ۴ ساله تدوین و اجرایی شود.

خیران مدرسه‌ساز، تجلی شعار "همه برای آموزش و پرورش" هستند

علی موحدی، مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر نیز در این آیین اظهار کرد: آموزش‌های غیر حضوری در دوران کرونا و تمرکز دشمن بر مدارس در اغتشاشات اخیر نشان داد که معلم، مدرسه و آموزش و پرورش باید در اولویت همه امور کشور و جامعه قرار گیرد.

وی افزود: برای تحقق شعار" همه برای آموزش و پرورش" باید دستگاه تعلیم و تربیت در اولویت تامین و تزریق اعتبارات و اجرای برنامه‌ها و فعالیت‌ها قرار گیرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر تاکید کرد: امیدواریم در دولت مردمی ایران قوی حضرت آیت‌الله رییسی و با مشارکت بیشتر دستگاه‌های اجرایی، شاهد کاهش مشکلات مدارس به ویژه مدارس کم برخوردار باشیم.

موحدی تصریح کرد: پتروشیمی‌ها، گمرک، نیروگاه اتمی و شرکت‌های بزرگ به مسئولیت‌های اجتماعی خود در قبال آموزش و پرورش عمل کنند.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۸ دی ۱۴۰۱ / ۱۴:۳۱
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد خبر: 1401102819577
  • خبرنگار : 50448