زنان شاغل؛ دغدغه و هیجان...

زن امروز، تنها زن مطبخ و سوزن و نخ نیست! بلکه مهر تاییدی بر واقعیت بودن و موجی از دغدغه و هیجان های فراموش شده دوران است.

تاریخ گواهی امکان ناپذیر بر موجودیت انسان در عرصه زندگی اجتماعی است. اجتماعی که زاده فعالیت و جسارت برای بقا و لحظه های تابناک بودن است.

 شیدا، بانوی کارمند از دغدغه های مادران شاغل می گوید: واژه «مادر» خود به تنهایی در بر گیرنده بسیاری از دغدغه ها و دلواپسی هایی است که نمی توانیم ساده و سرسری از آن بگذریم. زن شاغل علاوه بر زن زندگی، مادر فرزند، خدمتگزار جامعه است و پا به پای مرد، عرصه های اجتماعی و کاری را می پیماید و با دیدی باز و بری از جنسیت، مشکلات را لمس می کند و برای برقراری تعادل و توازن مدیرانه تلاش می کند.

وی می گوید: از قدیم گفته اند یک دست صدا ندارد، پشت هر مردی موفق زنی فداکار ایستاده است. قبول دارم و اضافه می کنم دست های همراه و پشتیبانی های همسو رمز ماندگاری و طی کردن پله های ترقی است و زمانی که من کم کاریهای خودم را قبول داشته باشم و صادقانه در صدد رفع آنها باشم ۵۰ در صد از مشکلات ارتباطی و خانوادگی را بر طرف کرده ام. ما چه قبول داشته باشیم چه نداشته باشیم زندگی امروز با تنش روبروست، و ارتباطات دنیای مجازی مزید بر علت شده است. دغدغه های زنان شاغل علاوه بر جسمی، بیشتر فکری است. قاطعانه می توانم بگویم دغدغه های مادرانه جنسشان متفاوت است؛ مادر شاغل عمیق تر درک می کند، چون در بتن جامعه مشغول فعالیت است. از این رو، با مشکلات و مسائل ملموس تر و دوستانه تر برخورد می کند. زن شاغل برای برقراری توازن میان خود و خانواده دلایل محکمه پسندی دارد.

شیدا می گوید: واقعیت زندگی امروز به گونه ای است که مرد به تنهایی نمی تواند از پس هزینه های زندگی بر آید و باید زن نیز وارد عرصه اجتماع شود و گوشه ای از بار زندگی را به دوش گیرد. زندگی امروز در شرایط استرس زایی قرار دارد که باید از روی برنامه‌ریزی و مدیریتی دلسوزانه لحظه های کنار هم بودن را غنیمت شمرد و این غنیمت نیاز به زنی مدیر دارد، مدیری که خود سرگرم دست و پنجه گرم کردن با دغدغه های روزانه است.

او ادامه می دهد: برای ارتباط با بچه ها از ترفندهای کودکانه و بازی های فکری استفاده می کنم، مثلا اسم و شهرت بازی هم می تواند از اشتباهات املایی جلوگیری کند هم ناخواسته بچه ها را از انزوا و دنیای تنهایی در می آورد و هم فضای خانواده را به صمیمیت پیوند می دهد. تقویت هوش هیجانی بچه ها پل ارتباطی بسیار قوی میان انسان و زندگی روزمره است و باید هوش هیجانی بچه ها را تقویت کرد.

وی می گوید: با توجه به خستگی های بیرون از منزل و دغدغه های زندگی کاری و خانوادگی، همسر و فرزندانم را در گیر کارهای گروهی می کنم تا روح نشاط و شادابی را به زندگیم هدیه کنم، برای زندگی شادتر هزینه مادی لازم نیست؛ تنها کمی حوصله و سیری گذشت می تواند معجزه گر باشد.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۸ دی ۱۴۰۱ / ۱۱:۳۱
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1401102819328
  • خبرنگار : 50572