به گزارش ایسنا، دکتر یونس پناهی امروز در نشست خبری بیست و هشتمین جشنواره تحقیقاتی و فناوری علوم پزشکی رازی، اظهار کرد: این جشنواره سوم بهمنماه؛ مصادف با ولادت امام محمد باقر (ع) در سالن اجلاس سران برگزار خواهد شد.
وی خاطر نشان کرد: جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی یکی از بزرگترین جشنوارههای سلامت در کشور است که در آن فعالیتهای دانشگاههای علوم پزشکی کشور از نظر تولید علم، مرجعیت و... مورد بررسی قرار میگیرد.
معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت، گفت: امسال به دلیل نامگذاری سال ۱۴۰۱، محور این دوره از جشنواره رازی را «تولید، دانش بنیان و اشتغالآفرین» قرار دادیم و درصد قابل توجهی از برندگان و برگزیدگان، افراد فناور و شرکتهای دانش بنیان و افرادی خواهند بود که در حوزه فناوری بیشترین فعالیت را داشتهاند.
وی در خصوص تغییرات جشنواره امسال، اظهار کرد: امسال برای اولین بار در طول تاریخ جشنواره، دانشجویان به صورت جداگانه ارزیابی میشوند و برای دانشجویان کمیتهای به صورت جداگانه راهاندازی شده است، در صورتی که در سنوات قبل دانشجویان و نخبگان را با هم در یک گروه میسنجیدند و شرط آن این بود که باید اچ ایندکس بالای ۱۲ میداشتند.
پناهی تاکید کرد: در جشنواره امسال شرط اچ ایندکس را برای دانشجویان حذف کردیم و دانشجویان در کمیته خاص سنجیده میشوند.
معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت درباره کمیتههای مختلف جشنواره رازی، توضیح داد: ما امسال ۴ کمیته داشتیم که این چهار کمیته، کمیته دانشجویی، کمیته علوم بالینی و سلامت، کمیته علوم پایه پزشکی و کمیته فناوری سلامت بودند.
وی با اشاره به جوایز این جشنواره، گفت: امسال با حمایت وزیر بهداشت، جوایز جشنواره رازی ارتقا پیدا کرده و امیدواریم امسال خاطره خوبی برای پژوهشگران و برگزیدگان در عرصه علم و دانش باشد.
معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت در مورد تعداد شرکتکنندگان در جشنواره رازی امسال، گفت: امسال شرکتکنندگان جشنواره قابل توجه بودند. سال گذشته با ۸۰۰ شرکتکننده، رکورد شکسته شد و امسال در مجموع ۴ کمیته جشنواره ۵۷۰ شرکتکننده، شرکت کردند.
وی تصریح کرد: امسال در بیست و هشتمین جشنواره رازی، ۵ محقق، ۴ مخترع، ۳ فناور، ۲ محقق جوان، ۲ محقق دانشجو، یک پژوهش کاربردی برتر، ۴ دانشگاه علوم پزشکی (شامل یک دانشکده علوم پزشکی نوپا و ۳ دانشگاه علوم پزشکی برتر)، ۳ محصول فناور، ۳ مرکز رشد فناوری، ۱۰ مرکز تحقیقاتی، ۴ کمیته تحقیقات دانشجویی، سه نشریه، یک شرکت دانشبنیان و یک سازمان غیردولتی حامی پژوهش مورد تقدیر قرار میگیرند.
پناهی خاطر نشان کرد: امسال با توجه به تاکیدات در حوزه واکسن، شرکتهایی که واکسنهای برتر را ارائه دادند و تاییدیه سلامت را گرفتند و امروزه مورد استفاده قرار میگیرند نیز مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.
وی خاطرنشان کرد: مبنای انتخاب این برگزیدگان بر اساس مستندات است و کاربردی بودن، اولویت موضوع، تولید دانش و گسترش مرزهای دانش مورد توجه قرار گرفته است و انتخاب بر اساس اجماع داوران بوده است.
پناهی با اشاره به موضوع اچایندکس، گفت: ما باید حداقل اچایندکس را در نظر میگرفتیم، ولی در فناوری سلامت و دانشجویی، موضوع اچایندکس را مستثنی کردیم. چون برای کسی که به دنبال فناوری است، اچایندکس معنا و مفهومی ندارد.
معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت درباره احتمال حضور رییسجمهوری در این جشنواره گفت: یکی از خصلتهای بارز رییسجمهوری، حضور در مراکز دانشگاهی و محافل آموزشی و پژوهشی است. اگر شرکت کنند، یک افتخار بزرگ برای ما است و ما بر حسب وظیفه از ایشان دعوت کردهایم.
وی ادامه داد: ما با شناختی که از ایشان داریم، میدانیم که ایشان به مراکز دانشگاهی، پژوهش و حوزه سلامت، علاقه دارند و همچنین به جوانان و نخبگان جوان توجه دارند، امیدواریم شرایطی پیش بیاید که بتوانند در این جشنواره حضور پیدا کنند.
انتهای پیام