منصور باران زهی در گفت وگو با ایسنا- افزود: در حال حاضر حدود ۱۶۰ هکتار از مساحت محلات حاشیه شهر سراوان دارای مصوبه ستاد باز آفرینی شهری است که چهار محله سکونتگاه را در خود جای داده بطوری که جمعیتی بالغ بر ۱۸ هزار نفر را در این محلات سکونت دارند.
وی ادامه داد: تخصیص قیر رایگان به شهرداری سراوان به منظور بالابردن شاخصهای کالبدی در محلات مسکونی و ارتقای سطح زندگی ساکنان محلههای مورد هدف برنامهریزی شده که شهرداری موظف است سهمیه قیر را صرف معابر بدون آسفالت یا نیازمند ترمیم آسفالت کند.
رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان سراوان از اجرای عملیات اصلاح و بهسازی معابر کهنه قلعه این شهر با اعتبار بیش از ۲۰ میلیارد ریال خبر داد و افزود: این اقدام در راستای بهبود کیفیت زندگی در محدوده ها و محلات هدف بازآفرینی شهری و همچنین ارتقای سرانههای مربوط به خدمات و زیرساختهای شهری در سکونت گاههای غیر رسمی این شهرستان در دستور کار قرار گرفته است.
باران زهی ادامه داد: بزودی با اتمام این پروژه حدود ۶ هزار نفر از ساکنان این محله حاشیه نشین سراوان از مزایای آن بهرهمند میشوند.
وی با بیان اینکه این اداره در قالب برنامه بازآفرینی شهری می کوشد تا ناهمگونی کالبدی در حاشیه شهر رفع شود و سرانه زیستی را تغییر دهد اظهار امیدواری کرد با تامین اعتبارات لازم شاهد افزایش کیفیت زندگی و ارتقاء سطح رفاه اجتماعی مردم شریف این مناطق باشیم.
انتهای پیام