مازیار غلامی در گفت و گو با ایسنا با تاکید براینکه عمده فعالیت سامانه بارشی تا شب گذشته بوده است، اظهار کرد: بیشترین میزان بارش برف که در ایستگاههای هواشناسی گزارش شده است به ایستگاههای لواسان و شمیرانات- اقدسیه حدود ۱۴ سانتیمتر و آبعلی ۱۳ سانتیمتر مربوط میشود همچنین در ایستگاه هواشناسی دماوند ۴ سانتیمتر، فرودگاه امام خمینی (ره) یک سانتیمتر و فیروزکوه کمتر از یک سانتیمتر بارش برف ثبت شده است.
وی درباره شرایط دمایی و یخبندان در تهران نیز گفت: تمام ایستگاههای هواشناسی طی ۲۴ ساعت گذشته دمای زیر صفر را تجربه کردند. آبعلی با دمای ۱۰- سردترین ایستگاه هواشناسی در تهران بود. پس از آن ایستگاههای دماوند، فیروزکوه و میگون با دمای ۸- درجه سانتیگراد، لواسان و چیتگر با دمای ۷- درجه سانتیگراد، پردیس، شمیرانات-اقدسیه و شهریاربا دمای ۶- درجه سانتیگراد و فرودگاه امام خمینی (ره) با دمای ۵- درجه سانتیگراد شب سردی داشتند. تهران و ورامین نیز با دمای ۴- شرایط یخبندان را تجربه کردند.
مدیرکل اداره هواشناسی استان تهران ادامه داد: طی امشب و اوایل صبح فردا نیز شرایط یخبندان شبانگاهی و صبحگاهی و شرایط دمایی مشابه امروز پیشبینی میشود. اما هرچه به اواخر هفته نزدیک میشویم تا حدودی از شدت یخبندان کاسته میشود. نکته قابل توجه این است که همچنان هوای سرد حکمفرما است.
وی توصیه کرد: کوهنوردان در این شرایط جوی از صعود به ارتفاعات خودداری و در صورت صعود نیز با توجه به پدیده مه آلودگی، وزش باد و کولاک همچنین یخبندان، نکات ایمنی را رعایت کنند.
مدیرکل اداره هواشناسی استان تهران افزود: از امروز ( ۲۶ دی) باتوجه به پایداری جوی، افزایش غلظت آلایندهها پیشبینی میشود. در چنین شرایطی باید کودکان، کارمندان و بیماران قلبی و ریوی از فعالیت در فضای باز و ترددهای غیرضروری در شهر خودداری کنند. دستگاههای تاثیرگذار نیز باید اقدامات لازم برای کنترل آلایندهها را در دستورکار قرار دهند.
غلامی در پایان تصریح کرد:در حال حاضر علیرغم بارش برف در تهران، این استان همچنان با ۶۰ درصد کاهش بارش نسبت به بلندمدت داشته است و این بارشها جدا از کمبارشیهای سال گذشته حتی نمیتوانند کمبارشیهای پاییز سال جاری را جبران کنند بنابراین همچنان لزوم مدیریت منابع آب و مصرف بهینه آن چه در مصارف خانگی و چه در بخشهای دیگر وجود دارد.
انتهای پیام