محمدرضا هاجری یکشنبه ٢٥ دیماه در صحن علنی شورای شهر شیراز بیان کرد: علیرغم شناسایی طلب ۳۰ هزار میلیارد تومانی شهرداری شیرازی از دستگاههای دولتی با همدلی و همراهی مشترک و بدون دریافت مطالبات، هیچ خلل و مشکلی در عملیاتی شدن ۹۸۶ پروژه عمرانی به همراه ۱۴۶ پروژه جزء ، ۳۵ برنامه ،۱۰۲ طرح و ۱۱۴ بسته سرمایه گذاری در افق ۱۴۰۴ دیده نشده که همزمان و نوبت به نوبت عملیاتی خواهند شد.
او با بیان اینکه بودجه ۲۱۵۰۰ میلیارد تومانی سال ۱۴۰۲ واقعی و حقیقی است، گفت: همانطور که در شورا و شهرداری دوره چهارم، انقلاب و بهار سازندگی و عمران شهری تحقق یافت و مردم نتیجه کارها را دیدند و امیدوار شدند. در شورا و شهرداری دوره ششم شاهد انقلاب و بهار عمران ومحرومیت زدایی خواهیم بود.
عضو شورای شهر شیراز عنوان کرد: در شورای ششم و در انقلاب محرومیت زدایی، تمام اعضای شورا و شهرداری پیشران بوده و افق روشنی را در محلات محروم شاهد خواهیم بود.
هاجری خاطرنشان کرد: در بسیاری از طرح و برنامههای مدیریت شهری، کلانشهر شیراز جلودار کشور است و همین امر مردم را امیدوار میسازد، نباید با گسترش حواشی؛اصل و محور کارهای اصلی شهر راحذف و زحمات و تلاش های خالصانه تمام تلاشگران در صحنه را ضایع کرد.
محمدتقی تذروی، نائب رئیس شورای شهر شیراز نیز در ادامه این جلسه بیان کرد: مسیرهای سلامت محور شهری، محورهای پیاده راهی هستند که نقاط طبیعی حومه شهرتا نقاط توسعه یافته در مرکز شهر، مسیری را با هدف حمل و نقل پیاده محور مبتنی بر فعالیت بدنی، تفریحی، جابه جایی و تقویت ابعاد زیبا شناسانه منظر شهری فراهم میآورند و بالطبع منافع محیطی و اقتصادی را برای شهر نیز به دنبال دارند.
او ادامه داد: از آنجا که پیاده راههای سلامت محور مسیرهای جذاب شهری محسوب شده ضمن برقراری یک اتصال فعال میان مقاصد روزانه شهری، امکان فعالیت بدنی و ورزش را به طور رایگان در فضاهای باز وعمومی برای شهروندان فراهم خواهند آورد.
عضو شورای شهر شیراز ادامه داد: توسعه اینگونه فضاها، علاوه بر جنبه «کارکردی» و «زیست محیطی» آن، به ارتقاء سلامت عمومی ساکنان شهر، کمک قابل توجهی میکند.بنابراین تاکید و پیشنهاد میشود که شهرداری شیراز با اهتمام ویژه نسبت به این موضوع، به توسعه و گسترش پیاده راههای سلامت پرداخته و محیطی امن و آرام به دور از هرگونه دغدغه یروزمره ، در راستای ارتقاء سلامت شهروندان ایجاد کند وشرایطی را فراهم آورد که شهروندان با استفاده از چنین فضاهایی بتوانند با آسایش و آرامش ساعاتی را در کنارخانواده هایشان سپری کنند.
تذروی با بیان اینکه افزایش جمعیت در کلانشهرها و استفاده از وسایل نقلیه موجب استفاده روزافزون از سوختهای فسیلیو افزایش ترافیک و ایجاد معضلات و مشکلات متعدد در کلانشهرها شده است، تصریح کرد: یکی از راههای کاهش این مشکلات تشویق شهروندان به استفاده از دوچرخه است.
او اضافه کرد: دوچرخه با مزایای منحصر به فرد مانند ارزان تر بودن نسبت به سایر وسایل نقلیه، عدم مصرف سوخت فسیلی، ایجاد ترافیک کمتر و عدم اثرات منفی بر محیط زیست بیش از پیش به عنوان مکمل سایر وسایل نقلیه مورد توجه قرار گرفته است.
این عضو شورای شهر شیراز خاطرنشان کرد: یکی از عمده ترین راهکارهایی که صاحب نظران برای دستیابی به توسعه پایدار شهری مطرح میکنند، استفاده بیشتر از دوچرخه است، لذا پیشنهاد میشود شهرداری کلانشهر شیراز با بستر سازی مناسب و با هدف سلامت جسمی و روحی شهروندان و پیشگیری از آلودگی هوا زمینه را برای تهیه و خرید دوچرخههای اقساطی فراهم آورد.
انتهای پیام