مهدی هدایت نیا در گفتوگو با ایسنا با اشاره به اینکه قطعی برق برای صنایع غذایی از جمله صنایع لبنی غیر قابل توجیه است، اظهار کرد: محصولات تولیدی این واحدها فاسدشدنی است. طی سالهای گذشته هماهنگی لازم از سوی شرکت توزیع برای قطعی برق صنایع ما انجام میگرفت. به طوری که برق صنایع غذایی صرفا ساعات خاصی از روز با هماهنگی قبلی قطع میشد که در آن زمان از ژنراتورهای اضطراری استفاده میشد. با این حال اگر مقرر است که در سال جاری نیز برق صنایع لبنی قطع شود، تقاضا داریم که این اقدام همچون سالهای گذشته براساس برنامه ریزی و با اطلاعرسانی به موقع صورت بپذیرد تا بدین ترتیب امنیت غذایی مردم به خطر مواجه نشود.
وی ادامه داد: در سال جاری تاکنون هیچ هماهنگی بابت قطعی برق صنایع از سوی شرکت توزیع صورت نگرفته و از انجمن مدیران صنایع نیز که نشستی با مدیران شرکت توزیع برق داشتهاند، نیز ابلاغیهای برای ما ارسال نشده است. با این حال به شهرکهای صنعتی اعلام کردهاند که سه شنبه و چهارشنبه برق صنایع قطع خواهد شد.
هدایت نیا تصریح کرد: با توجه به اینکه شرکت برق هماهنگی لازم را از قبل بابت قطعی برق به صنایع لبنی داشته، تاکنون خسارت چندانی به این صنایع وارد نشده است. اما در صورت ناهماهنگی در قطعی برق این گونه صنایع، قطعا این خسارت به حوزه ورودی شیر، فرآوری محصولات و ... تحمیل خواهد شد. به طوری که روزانه ۳۰۰۰ تن شیر در کارخانجات ما پذیرش میشود که این واحدها، در صورت قطعی برق بابت دریافت این میزان شیر خسارت زیادی را متحمل میشوند، چرا که این محصول فاسدشدنی است و علاوه بر خسارت مالی زیاد به کارخانهها، خسارت زیادی به محیط زیست تحمیل میشود.
انتهای پیام