به گزارش ایسنا، جدول واگذاری داراییهای مالی دارای ۹ بند است که بند اول آن منابع حاصل از فروش و واگذاری انواع اوراق مالی و اسلامی، بند دوم منابع حاصل از استفاده از تسهیلات خارجی، بند سوم منابع حاصل از استفاده از موجودی حساب ذخیره ارزی، بند چهارم منابع حاصل از دریافت اصل وامها، بند پنجم منابع حاصل از واگذاری شرکت های دولتی، بند ششم منابع حاصل از برگشتی سالهای قبل، بند هفتم منابع حاصل از استفاده از صندوق توسعه ملی، بند هشتم منابع حاصل از سایر واگذاری ها و بند نهم انتشار اوراق صکوک اجاره به منظورتسویه مطالبات قطعی اشخاص حقیقی و حقوقی است. طبق لایحه بودجه سال آینده بندهای دوم، سوم، هفتم و هشتم صفر است.
طبق لایحه بودجه سال آینده، دولت میتواند معادل ۱۸۵ هزار میلیارد تومان از محل واگذاری و فروش انواع اوراق مالی و اسلامی درآمد کسب کند. این درحالی است که این میزان در سال جاری ۸۶ هزار میلیارد تومان بود که مقایسه ارقام از افزایش ۱۱۵ درصدی حکایت دارد.
بر این اساس درآمد دولت از محل منابع حاصل از دریافت اصل وامها ۱۸۵۱ میلیارد تومان، از محل واگذاری شرکتهای دولتی ۱۰۶ هزار میلیارد تومان و از محل برگشتی سالهای قبل ۱۱۴۸ میلیارد تومان است.
انتهای پیام