به گزارش ایسنا، شهریار حیدری در نطق میان دستور خود در جلسه علنی امروز چهارشنبه (۲۱ دی ماه) مجلس شورای اسلامی بیان کرد: امروز در حوزه بینالملل مطالبی از جمله عنوان جعلی برای خلیج همیشه فارس مطرح است و بر اساس مطالعاتی که داشتم و به استناد مدارک این موضوع که بیشتر در دانشگاه های بغداد، مصر و عربستان موجود بود میگویم که اگر نگاهی به کتابخانههای خودشان بیندازند متوجه خواهند شد که نام خلیج فارس تحت عناوین مختلف از جمله بحر و خلیج فارس در کتابها و نقشههای دنیا و کشورهای عربی بیشتر است و به زبانهای مختلف در همه نقشههای دنیا نام خلیج فارس مطرح بود.
وی افزود: در طول تاریخ و زمانی که بشر نام را بر این دریا گذاشت کلمه خلیج فارس بوده است و کشورهای عربی بیش از همه متوجه این موضوع هستند و اندازه جغرافیای خلیج فارس و به وسعت خلیج فارس، نام خلیج فارس در نقشه های دنیا و کشورهای عربی وجود دارد، بنابراین بهتر است تحت تاثیر استکبار جهانی قرار نگیرند. استکبار جهانی بیش از یک سال است که دنبال تفرقه و تنش است و این موضوع هم یکی از رویکردهای استکبار است و با کمال تاسف برخی از کشورهای عربی تحت تاثیر قرار گرفته اند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به بودجه ۱۴۰۲، نیز گفت: امروز رئیس جمهور در مورد بودجه ۱۴۰۱ اظهاراتی را مطرح کردند و به بودجه ۱۴۰۲ هم گریزی زدند، به نظر می رسد که اطلاعات غلط در اختیار رئیس جمهور قرار داده می شود و در این رابطه درخواست ما به عنوان نمایندگان مجلس این است که حداقل اخبار و اطلاعات درست برای ایشان تهیه شود. از نظر رئیس جمهور تورم مهار شده، بیکاری و گرانی کاهش پیدا کرده و درآمدها افزایش یافته است؛ اگر این وضعیت حاکم است پس چرا جوانان از وضعیت فعلی بیشتر از هر زمانی گلایه مند هستند؟
وی خطاب به رئیس جمهور اظهار کرد: چرا تمام نمایندگان مجلس گرفتار بیکاری و وضعیت نابسامان اقتصادی هستند؟ شما کدام تورم را مهار کردید؟ این چه اطلاعاتی است که در اختیار شما قرار می گیرد؟ در این رابطه می طلبد مسئولان ذیربط اطلاعات درست را در اختیار رئیس جمهور قرار دهند تا درست تصمیم گیری کند.
حیدری در ادامه یادآور شد: در زمان جنگ تحمیلی کارمندان دولت در کنار رزمندگان اسلام در چند استان جنگی از جمله بوشهر، خوزستان، ایلام، کردستان، کرمانشاه و آذربایجان غربی خدمت کردند، اما متاسفانه خدمت این افراد غیر ایثارگری محسوب می شود، لذا وزارت دفاع در این رابطه لایحه ای به مجلس ارائه کرد و امیدواریم دولت آن را در اسرع وقت در دستورکار قرار دهد تا بخشی از خدمات آنها ایثارگری محسوب شود.
نماینده مردم قصرشیرین در مجلس یازدهم بیان کرد: ۶۷ نماینده مجلس از یک سال گذشته به موضوع کولبری ورود و طرحی را تدوین کردند و دولت به موازات آن لایحه ای تنظیم کرد و پیش از این دو آیین نامه در مورد کولبری در دولت تصویب شد، لذا از دولت انتظار داریم موضوع معیشت مرزنشینان را به صورت جدی در دستور کار قرار دهد.
وی یادآور شد: ۱۶ استان مرزی با ۱۵ کشور همسایه هستند و دسترسی به آب های آزاد و جغرافیای مناسب داریم، اما با کمال تاسف مردم مرزنشین ما از کمترین امکانات بهره مند هستند، بنابراین انتظار داریم قاچاق مهار شود اما تا زمانی که دولت به مرزنشینان توجه نکند نباید انتظار داشته باشیم که قاچاق مهار شود.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در پایان تاکید کرد: مرزنشینان قاچاقچی نیستند و مخالف قاچاق هستند، اما برای یک لقمه نان ناچار هستند از مرزها عبور کنند و دنبال تامین معیشت خود باشند، بنابراین انتظار می رود توجه جدی به این موضوع در دستورکار قرار گیرد و نمایندگان نیز به لایحه کولبری رای مثبت دهند.
انتهای پیام