سلمان کیادلیری در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه هیات عالی سرمایهگذاری در دوره ششم مدیریت شهری چالوس هدفمند و برنامهریزی شده جلسات مهمی در راستای جذب سرمایهگذار و سرعت بخشی به روند سرمایهگذاری داشته است، اظهار کرد: شهر چالوس با داشتن ظرفیتهای بالا، شهر امن سرمایهگذاران است.
وی با اشاره به برگزاری همایش فرصتهای سرمایهگذاری استان مازندران با محوریت شهرستان چالوس، نوشهر و کلاردشت، گفت: این فرصت با دستور استاندار و با میزبانی شهرستان چالوس با حضور استاندار، معاونان استانداری، مدیران کل، مسئولان شهرستانی و تعدادی از سرمایهگذاران و فعالان حوزه اقتصادی برگزار میشود.
کیادلیری با بیان اینکه شهرداری چالوس در این همایش یکروزه به منظور جلب و جذب سرمایهگذاران در زمینههای مختلف مسکونی، تجاری، خدماتی، تفریحی و گردشگری، صنعتی و کارگاهی و رفاهی و ورزشی ۵ بسته ویژه سرمایهگذاری خواهد داشت، تصریح کرد: پروژه احداث اسکله توریستی، تفریحی، ساحلی اوزر، پروژه احداث کارخانه بیوگاز، ساماندهی رودخانه مرکز شهر چالوس، پارک طبیعی جنگلی ورگاویج، تهیه و تدوین سند مطالعات قابلیت توسعه درونزا و بلند مرتبه سازی شهر چالوس( بازآفرینی شهری) از جمله طرحهای پیشنهادی سرمایهگذاری در شهر چالوس است.
دبیر شورای اسلامی شهر چالوس با اشاره به پروژه احداث اسکله توریستی، تفریحی، ساحلی اوزر، گفت: این طرح در دریا مجموعه کامل جنگل دشت و دریا را برای گردشگران فراهم میآورد و با ایجاد مقصد گردشگری جدید در مازندران و شهر چالوس، ایجاد درآمد برای جامعه بومی چالوس، رونق اقتصادی و اشتغال، استفاده مطلوب و بهینه همشهریان از اوقات فراغت را فراهم میکند.
کیادلیری به پروژه احداث کارخانه بیوگاز( تولید برق از زباله) اشاره کرد و افزود: این طرح در زمینی به مساحت تقریبی یک هکتار در منطقه ازارک چالوس در راستای تولید برق از زباله ایجاد شد؛ شهرستان چالوس و در صورت نیاز و گسترش زیرساختها، مناطق غربی استان را زیر پوشش کامل خود قرار میدهد.
رئیس هیات عالی سرمایهگذاری شورای اسلامی شهر چالوس، ادامه داد: این طرح علاوه بر تولید برق از زباله و ایجاد درآمدهای جنبی و پایدار جهت حوزه شهری چالوس نسبت به حفظ و حذف ورود زباله به محیط زیست و آلودگی سطحی و زیرسطحی را در برمیگیرد.
وی ساماندهی رودخانه مرکز شهر چالوس را از دیگر فرصتهای سرمایهگذاری شهر چالوس عنوان کرد و گفت: این طرح در مسیری به طول تقریبی حدفاصل ورودی روخانه چالوس به دریای خزر در منطقه فرج آباد تا پل کمربندی این شهر را در شامل میشود.
کیادلیری به پروژه پارک طبیعی، جنگلی (ورگاویج) اشاره کرد و گفت: این طرح در منطقهای به مساحت تقریبی ۶ هزار هکتار (جنگلهای منطقه ورگاویج، خانیکان و پلهم کوتی) جهت اجرای مجتمعهای تفریحی اقامتی که شامل ساخت کلبهها، آلاچیق، شهربازی، محوطه ورزش جوانان و کودکان (اسکیت، تنیس، والیبال و...) در نظر گرفته شد.
وی خاطر نشان کرد: با اجرای این طرح میتوان منطقه جنگلی را از حالت بالفعل اقتصادی به قطب بالقوه اقتصادی شمال کشور، تبدیل کند که علاوه بر ایجاد اشتغال برای بومیان منطقه میتوان درآمد پایدار قابل توجهای را برای طرفین قرارداد متصور بود.
کیادلیری به پروژه بازآفرینی شهری اشاره کرد و افزود: تهیه و تدوین سند مطالعات قابلیت توسعه درونزا و بلند مرتبه سازی شهر چالوس( بازآفرینی شهری) در منطقه هدف بازار روز قرار دارد.
رئیس هیات عالی سرمایهگذاری شورای اسلامی شهر چالوس با بیان اینکه این شهرستان از مقاصد مهم گردشگری کشور محسوب میشود، گفت: چالوس فرصت بیبدیل برای سرمایهگذاری در حوزه گردشگری است. با توجه به ظرفیتهای آن باید به نحوه شایسته از آن استفاده شود.
انتهای پیام